Eladó ház Nagykovácsi 95 nm
Eladó ház Nagykovácsi 95 nm
Eladó ház Nagykovácsi 95 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7406219
Frissítve: 1 éve

Nagykovácsi eladó családi ház 3 szobás: 85 millió Ft

85 millió Ft
894 737 Ft/m²
95 m²
Alapterület
815 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 246 692 Ft
Második évtől
336 662 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó panorámás családi ház a Zsíroshegyen a tájvédelmi körzet határán! A szóban forgó ingatlan építése a 2000-es évekre tehető. Jelenlegi tulajdonosa 2015-2016-ban újjáépítette és kibővítette, korszerűsítette természetesen engedéllyel. Jelenlegi kialakítása(söröző+ emeleti garzon) ne riasszon el senkit, mivel a felújítás során úgy lett kiépítve minden vezeték és kiállás, hogy egyszerűen vissza lehessen alakítani lakóingatlanná. Igény szerint tovább bővíthető. Helységleltár és az átalakítási tervet alaprajzon szemléltetem. Műszaki jellemzők: 30-as téglafalazat +7 cm hőszigetelés, a bővítés Ytong és 7 cm hőszigetelés, a télikert 15 cm-es hőszigeteléssel rendelkezik. Tető 20 cm-es hőszigetelés és cserép héjazat. Fűtés: vízteres kandalló/ elektromos cirkó, padlófűtés és radiátoros hőleadással. Gáz a telken belül. Vízvezetékek kiépítése állandó lakhatásra kialakítva. Nyílászárók: Thermó fanyílászárók. Parkolás garázsban, valamint az udvarban egyaránt lehetséges. Biztonság: Elekromos kapuk, kamerarendszer és riasztó. Az ingatlan értékét csak fokozza, hogy saroktelken fekszik és udvarában számos örökzöld található, valamint egy nyárikonyha és egy hatalmas grillterasz is. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon mihamarabb bátran!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
kocsibeálló
garázs
kertkapcsolatos
csendes
világos
terasz
melléképület
vízórás
hőszigetelt
riasztó
kandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rise Ingatlan Rise Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 860 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rise Ingatlan Rise Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 860 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY