Eladó ház Nagyréde, Horváthkert út 270 nm
Eladó ház Nagyréde, Horváthkert út 270 nm
Eladó ház Nagyréde, Horváthkert út 270 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7854875
Referenciaszám: HZ021903
Frissítve: 16 napja

Nagyréde eladó családi ház 7 szobás: 49,2 millió Ft

49,2 millió Ft
182 222 Ft/m²
270 m²
Alapterület
558 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 142 791 Ft
Második évtől
194 868 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagyrédei lehetőség nagycsaládosoknak, befektetőknek!Nagyréde egyik legjobb környékén, csendes utcában megvételre kínálunk egy 3x90m2 alapterületű, két generációs családi házat.A ház felosztása nagyon praktikus, kisebb alakítások is végezhetőek rajta.Alsó szint:Az udvaron végig sétálva a ház háta mögött találunk egy kis fedett teraszt, innen nyílik a bejárat az alsó szinthez, valamint a garázs főbejárata. Belépéskor elénk tárul egy tágas konyha, valamint bal kezünknél található egy tolóajtós mellékhelyiség zuhanyzóval. Ez akár mosókonyhának is tökéletes lehet. Tovább sétálva eljutunk az étkezőhöz, ami egybe van nyitva a konyhával, valamint innen is betudunk jutni a garázsba. Középső emelet:Ahogy a kapun belépünk, egyből egy lépcsővel szemben találjuk magunkat, ami a ház középső szintjének bejáratához vezet. Innen egy közlekedő, és tovább sétálva egy tágas, teraszos nappali választja szét a szobákat, mellékhelyiségeket. Ezen a szinten a fürdő és a wc külön vannak, a fürdőben található egy masszírozós sarokkád is. Az egyik szoba eredetileg konyha volt, saját igény szerint vissza is alakítható (gázcsonk, vízcsap megmaradtak).Felső emelet:A lépcsőn felsétálva találunk egy szobát bal kéz felől, és kettőt magunkkal szemben. Jobb kézre esik a fürdőszoba, mely egyben van a wc-vel. Az egyik szobához tartozik egy saját, 7m2-es terasz is. Szintén erről a szintről nyílik a padlásfeljáró is. A fűtés gázkazánnal megoldott, de található egy vegyestüzelésű kazán is, ami szintén üzemképes. A házhoz tartozik egy 558m2-es, rendezett, befüvesített udvar, amin található egy könnyűszerkezetes, zárható tároló, valamint egy kutyakennel.További információért, megtekintéssel kapcsolatban, keressen a hét bármely napján.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1986
Erkély:
7 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kelemen Szabolcs Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 70 523 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kelemen Szabolcs Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 70 523 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY