Eladó ház Nagysáp 92 nm
Eladó ház Nagysáp 92 nm
Nem található kép
Hirdetéskód: 7997953
Referenciaszám: 712300037
Frissítve: 18 napja

Nagysáp eladó családi ház 3 szobás: 37,99 millió Ft

37,99 millió Ft
412 935 Ft/m²
92 m²
Alapterület
2290 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 110 257 Ft
Második évtől
150 468 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kettő az egyben Nagysápon!   Megvételre kínálok Nagysápon egy ingatlant. A 2290 nm-es gondozott telek minden közművel ellátott, ezen kívül ipari áram is rendelkezésre áll. A területen egy ásott kút adja a locsolóvizet. Az utcafronton kettő családi ház áll egymás mellett, így az ingatlan akár két generációnak, vagy vállalkozás céljára is alkalmas. Mindkét ház téglából épült, tetejüket cserép fedi. A nagyobb épület 68 nm, helyiségei előtér, konyha, kettő külön nyíló szoba, fürdőszoba és speiz. Az otthon melegéről gáz központi fűtás gondoskodik, melyet egy cserépkályha egészít ki. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A műanyag nyílászárók redőnnyel felszereltek. A kisebbik ház 24 nm alapterületű, helyiségei egy szoba, konyha és fürdőszoba. A padlót járólappal burkolták, a műanyag ablakokat redőnnyel szerelték fel. A meleget kandalló, a melegvizet villanybojler biztosítja. Az épület alkalmas minigarzon, iroda, rendelő, vagy bármilyen szolgáltatóhelyiség kialakítására. Az udvarban hátrafelé haladva egy kb 30 nm-es garázs és egy kb 25 nm-es tároló áll, mely jelenleg műhelyként funkcionál. A telken kettő kőből épült boltíves borospince van. A telek méretéből adódóan alkalmas akár önellátó gazdálkodásra is, az épületek bővíthetőek. Az ingatlan 1/1-es tulajdonú, tehermentes, a vételár kiegyenlítését követően azonnal birtokba vehető. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, vagy bővebb információra van szüksége, hívjon a megadott számon telefonon vagy WhatsAppon. Az ingatlan előzetes egyeztetés után a hét bármely napján megtekinthető. Igény esetén teljeskörű bankfüggetlen hitelügyintézéssel, jogi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dinnyés Nóra Zsuzsanna DN-Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dinnyés Nóra Zsuzsanna DN-Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY