Eladó ház Nagytarcsa 135 nm
Eladó ház Nagytarcsa 135 nm
Eladó ház Nagytarcsa 135 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7851424
Referenciaszám: M251174
Frissítve: 4 hónapja

Nagytarcsa eladó családi ház 5+1 fél szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
665 926 Ft/m²
135 m²
Alapterület
335 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 260 913 Ft
Második évtől
356 069 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Önellátó Ház - Dupla Napelemmel - Hegyvidéki kilátással - Nagytarcsa szélén - 6 különálló szobával - Gondozásmentes Kerttel - Két generáció számára is alkalmas - Ház - Eladó!!! Sokak számára közkedvelt és folyamatosan fejlődő Nagytarcsán, 2018-ban átadott, valóságban 135 nm-es, belső két szintes családi ház, külön autó beállókkal, hatalmas terasszal és külön első és hátsó kertrésszel, és két fából készül tárolóval kínáljuk eladásra. Az ingatlan folyamatosan karbantartott és rendkívül jól megőrzött állapotban van. A házban jelenleg egy alsó és egy felső szint található, akár két generációnak is megfelelő lehet. Az alsó szinten egy hatalmas amerikai konyhás nappali, beépített konyhabútorral, egy külön dolgozó szoba, kamra, előszoba, egy zuhanyzós fürdőszoba, és a nappaliból nyíló 15 nm-es fedett terasz, és műfüves kertrész került kialakításra. A felső szintre egy tágas és biztonságosan kialakított lépcsőn jutunk fel. A felső szinten 3 különálló szoba, egy kádas fürdőszoba, és egy amerikai konyhás nappalli is helyet kapott, valamint a teraszról gyönyörű kilátás nyílik. Az ingatlan elrendezése és kialakítása kiváló, továbbá a ház előtti kertrészen térkővel kialakított autóbeállók is kialakításra kerültek, akár három autó számára is. A ház legnagyobb különlegessége, hogy képes bejövő áram és gáz nélkül is áramot termelni az új tulajdonosoknak. A sziget üzemű napelemnek, munkaakkumulátornak köszönhetően, bejövő áram nélkül is van áram az ingatlanban. A házban elhelyezett két darab légkondicionáló berendezés biztosítja a hűtő és fűtő funkciót, míg a napelem tölti a munka akkumulátort, ezzel folyamatos ellátást biztosít a háznak. Hihetetlen de emellett, szaldós elszámolásban külön napelem is támogatja a "rezsicsökkentési akciótervet". Megfelelő konfiguráció esetén, nem csak az áramszünettől nem kell tartani de a magas áram / gáz számlától sem. Végül de nem utolsó sorban két fénycsatorna biztosítja a mindig természetes fényt az emeleten. Az ingatlanba való bejutást, pedig elektromos kapu teszi kényelmessé. Kiváló lokációjának és infrastruktúrájának köszönhetően, a közelben megtalálhatóak, iskolák, óvodák, játszóterek, egészségügyi központok, bevásárlási lehetőségek, valamint a Rákoscsaba vasútállomás, amely 20 perc alatt bent van a keletinél. Kiváló választás családok számára! Ha a hirdetés felkeltette az érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal, a hét bármely napján, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2018
Erkély:
10 m²
Terasz:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Van
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
duplakomfortos
kocsibeálló
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
belsőkert
amerikai konyha
erkély
terasz
internet
beépített konyhabútor
alacsony közös költség
hőszigetelt
riasztó
klíma
biztonsági ajtórács
reluxa
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tímea Bagi OTP Ingatlanpont Budapest Az iroda összes hirdetése
+36 20 334 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tímea Bagi OTP Ingatlanpont Budapest Az iroda összes hirdetése
+36 20 334 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY