Eladó ház Nagyvenyim 100 nm
Eladó ház Nagyvenyim 100 nm
Eladó ház Nagyvenyim 100 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8097732
Frissítve: 11 napja

Nagyvenyim eladó családi ház 3 szobás: 34,3 millió Ft

34,3 millió Ft
343 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
856 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 99 547 Ft
Második évtől
135 853 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagyvenyimen, Dunaújvároshoz közel, kicsit kintebb eső részen és csendes utcában eladó, 856nm-es, körbe kerített telken, 97nm-es, 2szoba+ nappalis, téglaépítésű családi ház. A ház kialakítása nagyon jó, szép, nagy világos nappali, étkező, konyha egy légtérben került kialakításra, 2 külön nyíló szoba, fürdőszoba és wc egy légtérben, közlekedő. Konyhában beépített konyhabútor található, melyhez egy kamra is tartozik. Szobák laminált lappal burkoltak, többi helyiség járólapos. Korszerű műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. Épület fűtését 2 db hűtő-fűtő klímával oldották meg, nappaliban egy kandalló is beépítésre került. Villanyhálózat is bővítésre került 3 fázison. Az ingatlan vízellátását egy 60méter mély fúrt kút biztosítja (bevizsgált ivóvíz). A ház szigetelt (10cm), a tetőszerkezet fából készült, új korszerű cserép héjazattal. Épület alatt még egy 10nm-es pince is megtalálható. Pihenésre alkalmas nagy, 30nm-es fedett terasz is kialakításra került, itt még egy kemencét is kiépítettek. A telken egy aknás garázs, fémtároló, elektromos kapunyitó is megtalálható. Ha szereti a csendet és mégis közel szeretne élni a városhoz, üzletekhez, közintézményekhez, autópályához akkor ez az ön ingatlana. Forduljon hozzám bizalommal: Magyar Judit 06-30/255-9311. Az ingatlan per-és tehermentes. Hitel, ingyenes, teljes körű lebonyolítását vállaljuk, komoly szakmai háttérrel és tapasztalattal, energetikai tanúsítvány készítését is vállaljuk, kedvező áron. Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek lebonyolításában is szívesen állunk rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Terasz:
30 m²
Energetikai besorolás:
D
Átlagos rezsiköltség:
30 000 Ft/hó
villany
víz
összkomfortos
garázs
kert
jó beosztású
csendes
világos
panoráma
belsőkert
amerikai konyha
étkező
kamra
terasz
pince
melléképület
műhely
parabolaantenna
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
gépesített
alacsony közös költség
hőszigetelt
klíma
kandalló
biztonsági ajtórács
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magyar Judit
+36 30 255 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magyar Judit
+36 30 255 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY