Eladó ház Nemesbőd, Nemesbődön két ház egy áráért eladó 205 nm
Eladó ház Nemesbőd, Nemesbődön két ház egy áráért eladó 205 nm
Eladó ház Nemesbőd, Nemesbődön két ház egy áráért eladó 205 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7802046
Referenciaszám: 4156_694
Frissítve: 18 napja

Nemesbőd eladó családi ház 5 szobás: 67 millió Ft

67 millió Ft
326 829 Ft/m²
205 m²
Alapterület
1148 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 194 451 Ft
Második évtől
265 369 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szombathelytől 8 km-re Nemesbődön kitűnő állapotú ingatlan együttes eladó. Az 1148 m2-es telken két különálló épület található. Az utcafronti családi ház 145 m2-es, amelynek a földszintjén található egy tágas nappali, egy konyha étkezővel, egy hálószoba, egy fürdőszoba WC-vel, egy közlekedő és egy kamra, valamint kapcsolódik hozzá egy fedett terasz. A tetőtérben szintén található egy nappali, 3 kényelmes hálószoba, egy fürdőszoba, külön wc és egy erkély. Az utcafronti házhoz kapcsolódik a másik 60 m2-es épület. A házban egy 28 m2-es szoba, egy konyha, egy étkező, egy fürdőszoba, egy wc található. Ez az ingatlan tovább bővíthető a tetőtér beépítésével. Mindkét épület fűtése gáz és vegyestüzelésű kazánnal megoldott, és mindkét ingatlan külön mérőórákkal felszerelt. Jelenleg a két ingatlan között az átjárás lehetséges, de teljesen el is választható, valamint a bejárás telken belül teljesen elszeparált. Az udvara körbe kerített és gondozott. Itt kapott helyet egy kétállásos garázs, egy aknás garázs és egy tárolóhelyiség, melyben ipari áram is van. A településen kiváló a közbiztonság, jó a tömegközlekedés, könnyen elérhető városok (Szombathely, Sárvár, Bükfürdő) közelében helyezkedik el és az osztrák határ mindössze 25 km-re található. Az ingatlan frekventált elhelyezkedésének és kiváló az adottságainak köszönhetően kiválóan alkalmas két generáció összeköltözésére, vállalkozás vagy egyéb üzleti tevékenység végzésére. Remek befektetési lehetőség. A település a falusi CSOK program része, így annak igénylése is lehetséges.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
csatorna
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó közlekedésű
étkező
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
József Bódi Omni Jure Szociális Szövetkezet Az iroda összes hirdetése
+36 30 908 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
József Bódi Omni Jure Szociális Szövetkezet Az iroda összes hirdetése
+36 30 908 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY