Eladó ház Nemesszalók 95 nm
Eladó ház Nemesszalók 95 nm
Eladó ház Nemesszalók 95 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7987230
Feltöltve: 3 hónapja

Nemesszalók eladó családi ház 2 szobás: 19,9 millió Ft

19,9 millió Ft
209 474 Ft/m²
95 m²
Alapterület
2164 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 57 755 Ft
Második évtől
78 818 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nemesszalók Egyedi Bája: Tágas 95 m2-es Ház 2164 m2-es Telekkel Eladó! Ez a 1968-ban téglából épült, 95 négyzetméteres ház lehet, amit mindig is keresett. A statikailag kifogástalan állapotú ingatlan nemcsak tágas terekkel és kényelmével hívogat, hanem a Nyugat-Dunántúli régió talán legelbűvölőbb településén, Nemesszalókon található. Amint átlép a küszöbön, azonnal otthon érzi majd magát. Két különálló, tágas szoba várja, ahol kényelmesen kialakíthat hálószobát, dolgozószobát, vagy akár vendégszobát is. Az előszoba és közlekedő teret teremt a privát és közösségi terek között. A konyhához tartozik egy kis tároló helyiség is. A fürdőszoba pedig kényelmes hely a reggeli vagy esti frissítéshez, mely zuhanyzóval rendelkezik és itt található a wc is. A meleg vizet pedig egy villanybojler szolgálja. Az ingatlan egy 2164 négyzetméteres telekkel büszkélkedik. A telket körbeveszi egy gondozott kerítés, amely biztosítja a magánéletet és a biztonságot. A kertben található kerti csap segít a növények öntözésében, és számos melléképület áll rendelkezésre, hogy megvalósítsa a saját kertészeti és hobbi projekteket. Telek méretéből adódóan alkalmas lehet gazdálkodásra vagy kertészkedésre egyaránt. Az elektromos hálózat régi és alumíniumból készült, de a gázszolgáltatás az utcában elérhető, igény szerint beköttethető. Az ingatlanban található bútorzat a vételár részét képezi, így gyorsan beköltözhet és élvezheti a vidéki életet minden örömét. Az ingatlan per-, teher-, és követelésmentes, így a vásárlás zökkenőmentesen mehet végbe. Az eredeti fa ablakok és ajtók sima üvegezéssel igazi karaktert adnak a háznak, és a jó állapotban van, hogy sokáig szolgáljanak. Összességében az ingatlan rendezett, statikailak kifogástalan, vizesedés nem található, készen áll a költözésre. Ha szeretné élvezni a vidéki élet nyugalmát, ez a ház a megfelelő választás. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Amennyiben felkeltette ez a remek lehetőség a figyelmét keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Kandalló
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hernádi-Rabi Erika Bernadett Celldömölk Kossuth Lajos utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 791 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hernádi-Rabi Erika Bernadett Celldömölk Kossuth Lajos utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 791 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY