Eladó ház Nemesvámos 139 nm
Eladó ház Nemesvámos 139 nm
Eladó ház Nemesvámos 139 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7977050
Referenciaszám: 43085
Frissítve: 16 napja

Nemesvámos eladó családi ház 4+1 fél szobás: 169 millió Ft

169 millió Ft
1 215 827 Ft/m²
139 m²
Alapterület
957 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 490 481 Ft
Második évtől
669 363 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A CasaNetWork Veszprém eladásra kínálja a 2234-es számú nemesvámosi családi házat! A Veszprémtől 2,5 kilométerre elhelyezkedő  község határában, természetközeli környezetben került kialakításra ez a minden részletében prémium kialakítású ingatlan. A 2021-ben épült egyszintes családi ház az alábbi tulajdonságokkal rendelkezik: - Nappali + 4 hálószoba - 2 Fürdőszoba Wc-vel  - Úszómedence és Jacuzzi - Biztonsági kamerarendszer - A teljes kert prémium minőségű műfűvel kialakított - A teljes intimitást nyújtó leyland ciprusok öntözése automata rendszerrel - Dupla garázs ( a ház alapterületén felül) - Nyugati fekvés - A ház fűtése a laminált padlós helyiségekben Caleo elektromos padlófűtéssel, a kerámialapos helyiségekben Caleo elektromos fűtőszőnyeggel - A tetőre telepített Lifesun Trade napelemes rendszer gondoskodik a fűtés költség illetve a villamos áramfogyasztás megtermeléséről. A használati meleg vizet, Chromagen napkollektoros rendszer biztosítja - A képeken látható beépített bútorok illetve műszaki berendezések a vételár részét képezik Amennyiben a 2234-es számú ház vagy bármely, a kínálatunkban található ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal a megadott telefonszámon!  Vásárolna,de nincsen rá keret? Kollégám díjmentes és banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére!  CasaNetWork -  A civilizált ingatlanértékesítés artériája!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2021
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Maros Gergely CasaNetWork Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 20 283 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Maros Gergely CasaNetWork Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 20 283 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY