Eladó ház Németkér 170 nm
Eladó ház Németkér 170 nm
Eladó ház Németkér 170 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7723878
Referenciaszám: H466213
Frissítve: ma

Németkér eladó családi ház 4 szobás: 46,69 millió Ft

46,69 millió Ft
274 631 Ft/m²
170 m²
Alapterület
4420 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 135 498 Ft
Második évtől
184 915 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szeretne csendes helyen élni? Szőlővel, gyümölcsössel foglalkozni? Jól jönne, ha a termést helyben fel is tudná dolgozni? Vagy csupán csendes helyen keres nagyobb házat zöldre néző panorámával? Ne habozzon tovább, hívjon még ma, hogy az Öné lehessen ez az ingatlan! Németkér lankáin kínálok eladásra egy téglaépítésű nappali + 4 szobás házat a hozzá tartozó mellékhelyiségekkel, tárolókkal, feldolgozó helyiségekkel és a közel 4500 nm-es telekkel. Falusi CSOK NEM igényelhető!!! KÉSZPÉNZES VÁSÁRLÓK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK! Személyi kölcsön még megoldást nyújthat. Főbb jellemzői: -1996- ban épült 38 cm-es Porotherm falazóblokkból, válaszfalak mérete 10 cm -E-jelű VB gerendás födém, FB 60-as béléstestekkel, a tető cserépborítással -nyílászárók Sofa hőszigetelt ablakok és műanyag ablakok -villany, ipari áram is van! Víz fúrt kútról -fűtése vegyestüzelésű kazánról megoldott -nappaliban kandalló -tágas közösségi tér, hangulatos konyha, az emeleten 4 hálószoba -zárt, védett udvarában fedett terasz, kemencével, grillezővel -barkácsolni vágyóknak műhely kicsi és nagy is -présháza 3 szintes. Nagyméretű pince és feldolgozó a pince szinten -földszinten tágas feldolgozó vagy garázs -tetőtér igény szerint még beépíthető -betonút készítése folyamatban van! Ha felkeltettem az érdeklődését időpont egyeztetés miatt hívjon még ma! Németkéren sokoldalú ingatlan eladó!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1996
Erkély:
1,5 m²
Terasz:
18 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baranyi Mónika Otthon Centrum - Paks Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baranyi Mónika Otthon Centrum - Paks Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY