Eladó ház Nógrád 85 nm
Eladó ház Nógrád 85 nm
Eladó ház Nógrád 85 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7815207
Referenciaszám: 12932_bhv
Frissítve: 17 napja

Nógrád eladó családi ház 2+1 fél szobás: 47,9 millió Ft

47,9 millió Ft
563 529 Ft/m²
85 m²
Alapterület
1105 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 139 018 Ft
Második évtől
189 719 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a Börzsöny lábánál, Nógrádon 1105 m2-es telken egy 85 m2 alapterületű, felújított családi ház. Az ingatlant 2-3 évvel ezelőtt újították fel, kívülről kapott 10 cm dryvitos szigetelést, az ablakok cseréje is megtörtént, és a víz-, villany- és gázvezetékeket is kicserélték. A családi házban találunk egy előteret, egy toalettet kézmosóval, egy gépesített amerikai konyha (a konyhabútor és a gépek a vételár részét képezik!), valamint két külön nyíló, világos, tágas szobát. A házhoz tartozik még külön bejárattal egy 12 m2-es szoba, mely jelenleg dolgozószobaként funkcionál. A konyhából kilépve egy 20 m2-es teraszon találjuk magunkat, ahol reggelenként a napfelkeltét nézve fogyaszthatjuk el kávénkat. Az ingatlan melegéről gázcirkó és radiátorok gondoskodnak. A családi házat gondozott, füvesített kert öleli körül, melynek locsolása a kerti kútból megoldható. Az udvaron épült egy zárt garázs is, mely egy gépkocsi tárolására alkalmas. Nógrád infrastruktúrája kiváló, a mindennapi élethez szükséges óvoda, iskola, élelmiszerüzletek, gyógyszertár, polgármesteri hivatal, vasútállomás, buszmegálló pár perc sétára elérhető. Nógrád a Börzsöny keleti előterében helyezkedik el, Diósjenő, Berkenye és Nőtincs szomszédságában. A község várát, illetve a környező tavakat (Nőtincs horgásztava, Bánki-tó, Jenői-tó), a közeli Királyrétet és a Csóványosi kilátót évente több ezer kiránduló keresi fel. Nógrádon áthalad az Országos Kéktúra útvonal is, így rengeteg kirándulást lehet a környéken szervezni. Számtalan, minden korosztály számára érdekes kulturális programot is szerveznek a környéken. Ha szeretné nyugodt, csendes környezetben eltölteni napjait, akkor ez az ingatlan alkalmas ön és családja számára! Irányár : 47,9 millió Ft. Hitelügyintézésben, CSOK-ban, energetikában, teljes körű jogi ügyintézésben állok rendelkezésére. Remélem, elégedett lesz szolgáltatásainkkal, és önt is visszatérő ügyfeleink közt üdvözölhetjük!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
jó közlekedésű
világos
amerikai konyha
kamra
terasz
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horchy Melinda Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 654 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horchy Melinda Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 654 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY