Eladó ház Nőtincs, Szabadság utca 90 nm
Eladó ház Nőtincs, Szabadság utca 90 nm
Eladó ház Nőtincs, Szabadság utca 90 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7752490
Referenciaszám: 12862_bhv
Frissítve: 20 napja

Nőtincs eladó családi ház 3 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
443 333 Ft/m²
90 m²
Alapterület
1484 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 115 800 Ft
Második évtől
158 033 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nógrád vármegye kedvelt településén Nőtincsen kényelmes, egyszintes családi ház eladó nagy telekkel! Közepes méretű, praktikus és kényelmes elrendezésű ház elégedett tulajdonosa lehet, ha ezt a lakhatási lehetőséget választja. Kis előtér, étkező, konyha, fürdőszoba toalettel, kamra, három szoba, melyből kettő külön nyílik, de mindhárom különnyílóvá tehető, némi átalakítással, mindez 90 m2-en. Külső tároló, pince, kút és és 1484 m2 telek várja új tulajdonosát. Némi felújítás után barátságos otthona lehet kisebb vagy közepes létszámú gyermekes családoknak is. Nagy fedett terasz teszi lehetővé a konyha bővítését, mely a hátsó, nyugodt kertrészre néz, DK-i fekvéssel. Fűtése gázkonvektor, a vízmelegítés és a főzés is gázzal történik. A ház a 70-es évek második felében épült, tégla falazattal. Minden közmű (víz, villany, gáz, csatorna) bekötve, kút internet, kábeltv és garázs is rendelkezésre áll. Kedvező lokáció, óvoda, bölcsőde, általános iskola, bolt, gyógyszertár, orvosi rendelő, posta, polgármesteri hivatal is van a településen, gyermekeknek élménypark, horgásztó is színvonalas szórakozást, pihenést biztosít. Vác autóval 20 perc alatt elérhető, buszközlekedés is biztosított. Ha szeret kertészkedni, vagy fontos önnek a friss levegő, szép, természetközeli környezet, érdemes közelebbről is megnézni és szabadjára engednie itt fantáziáját. Irányár: 39.9 millió Ft. Megtekintés előre egyeztetett időpontban lehetséges.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1978
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
jó beosztású
jó közlekedésű
világos
étkező
kamra
terasz
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár János Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 790 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár János Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 790 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY