Eladó ház Nyíregyháza, Belváros 400 nm
Eladó ház Nyíregyháza, Belváros 400 nm
Eladó ház Nyíregyháza, Belváros 400 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7649701
Referenciaszám: H463093
Feltöltve: 16 napja

Nyíregyháza eladó családi ház 8 szobás: 189,8 millió Ft

189,8 millió Ft
474 500 Ft/m²
400 m²
Alapterület
989 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 550 848 Ft
Második évtől
751 746 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nyíregyháza belvárosában, kiváló lokációval rendelkező kettő téglaépítésű szigetelt jó állapotú ikerház egyben eladó , kiváló lehetőséget kínálva összeköltözőknek, vagy vállalkozás indításához! Az épületek homlokzata nem igényel felújítást, és a belső terek is csak minimálisat. Az ingatlanokban gyönyörűen kidolgozott lépcsőház található, középen 3 szintnyi belmagassággal, világító ablakkal, mely a természetes fényt hagyja beáramlani, melegséget biztosítva a lakói számára. A ház előtt 4 autó parkolása biztosított. Az ingatlanokról (mind kettő ugyan az) : - a falak B38-as téglából épültek - napelem rendszerek teszik gazdaságossá a házak működését, a (a támogatott rezsibe a fogyasztás beleesik) - az otthon melegét elektromos cirkó (részben padló) fűtés biztosítja, mely kiegészíthető kandallóval - klimatizált - a szuterén szintjén:dupla garázs,mosókonyha,kazánház és hobbyszoba található - a földszinten: hatalmas térben (étkező-konyha-nappali együttese), zuhanyzó-WC, kamra és egy kertre néző terasz található - az első szinten a három hálószoba mellett, természetesen a fürdőszoba-WC helyiség is megtalálható - a második szinten egy hatalmas korábban játszó szoba található, előterében társalgó sarokkal - a szaniterek, burkolatok (márvány) kiváló állapotúak - az udvara parkosított,térkövezett összesen 989m2-es Az ingatlanokat egyben szeretnék értékesíteni jelenlegi tulajdonosai, de van lehetőség a későbbiek két önálló helyrajzi számra bontani. Hívjon,akár Hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1998
Erkély:
10 m²
Terasz:
30 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bákány Zsoltné Edina Otthon Centrum - Nyíregyháza - Egyház utca 7 Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bákány Zsoltné Edina Otthon Centrum - Nyíregyháza - Egyház utca 7 Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY