Eladó ház Nyíregyháza, Borbánya 120 nm
Eladó ház Nyíregyháza, Borbánya 120 nm
Eladó ház Nyíregyháza, Borbánya 120 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8003588
Feltöltve: 1 hónapja

Nyíregyháza eladó családi ház 3 szobás: 75,5 millió Ft

75,5 millió Ft
629 167 Ft/m²
120 m²
Alapterület
600 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 219 120 Ft
Második évtől
299 035 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nyíregyháza Borbánya csendes, szép, aszfaltozott utcájában eladásra kínálok egy igényes kivitelezésű 120 m2-es 3 szoba+amerikai konyha nappalis ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZAT 20 m2-es garázzsal 600 m2-es telken. Az ingatlan jellemzői: 2020-ban épült Önálló családi ház 120 m2 lakótér 3 szoba + amerikai konyha nappali Gardróbszoba Nagyméretű mosókonyha Fürdő 2 WC Falazata: 30-as porotherm tégla + 15 cm es szigetelés Padláson 40 cm szigetelés Az otthon melegéről gázfűtés gondoskodik; padlófűtés + a szobákban radiátor fűtés Műanyag nyílászárói redőnnyel és szúnyoghálóval szereltek 2 hűtő fűtő klíma Gyönyörű napos, délnyugati fekvésű Fedett terasz 20 m2 garázs Telek mérete: 600 m2, melynek nagy része térkövezett Szaldós szerződéssel rendelkezik az ingatlan Az udvaron kétállásos fedett kocsibeálló is található Öntözőrendszer a kertben 24 m2 es szerszámosház az udvaron Épített kerítés Elektromos kapuk Kamerarendszer kiépítése megtörtént Videós kaputelefon Az ingatlan tökéletes választás minden korosztály számára, hiszen gyalogosan könnyen megközelíthető buszmegálló, bevásárlási lehetőség iskola és óvoda egyaránt. Az ingatlan megvásárlásához, igénybe vehető CSOK, kamattámogatott hitel, de akár Babaváró támogatás is. Független közvetítőként 12 bank ajánlata közül segítünk megtalálni a legkedvezőbb lehetőséget, vállaljuk a teljes körű ügyintézést díjmentesen, s ráadásul ügyfeleink egyedi kedvezményeket is kaphatnak a pénzintézeteknél. Keressen bizalommal, ha szeretné személyesen is megtekinteni az ingatlant vagy bármilyen egyéb információra van szüksége.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2020
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
amerikai konyha
gardrób
terasz
melléképület
mosókonyha
beépített konyhabútor
beépített szekrény
gépesített
vízórás
hőszigetelt
klíma
redőny
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dóra Lilla Kristóf-Képes Dóra Lilla Kristóf-Képes Az iroda összes hirdetése
+36 30 567 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dóra Lilla Kristóf-Képes Dóra Lilla Kristóf-Képes Az iroda összes hirdetése
+36 30 567 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY