Eladó ház Nyíregyháza, Borbánya 65 nm
Eladó ház Nyíregyháza, Borbánya 65 nm
Eladó ház Nyíregyháza, Borbánya 65 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8096542
Frissítve: 3 napja

Nyíregyháza eladó családi ház 2 szobás: 35 millió Ft

35 millió Ft
538 462 Ft/m²
65 m²
Alapterület
300 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 579 Ft
Második évtől
138 625 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Miért gondolkodnátok lakásvásárlásban mikor most egy takaros felújított családi ház lehet a tulajdonotok egy lakás árán?! Hívjátok a megadott számok egyikét, és rugalmas időben mutatjuk álmaitok otthonát! ☎ 0 6 3 0 2 7 5 6 2 1 8 vagy 0 6 3 0 1 7 4 9 4 9 5 Irányár: 34.999.999 Forint! Eladó Nyíregyháza Borbánya városrészen, 65 négyzetméter alapterületű, vegyes falazatú, új Lindab tetővel fedett családi ház 300 négyzetméteres telekterülettel. Elrendezése: - előszoba - 2 szoba - étkező vagy nappali - konyha - fürdőszoba - terasz A házon teljes külső és belső felújítást végeztek, így minden új benne! Kicserélték a teljes villany és vízhálózatot, új hőszigetelt külső és modern belső nyílászárókat építettek be, megújultak a burkolatok. A szobákban minőségi laminált parkettát fektettek kábelcsatornás szegőlécekkel , a többi helyiséget járólappal burkolták, és kialakítottak egy teljesen új fürdőszobát. A falak és a mennyezet gipszkarton borítást kapott beépített spot lámpákkal a ház minden helyiségében! A fűtést norvég fűtőpanel, Adax Neo( wifi )biztosítja melyre 5 év gyári garancia van! A melegvizet energiatakarékos Ariston velis evo 80 okos bojler látja el . A ház Rockwool 10 cm-es kőzetgyapot hőszigeteléssel ellátott, nemesvakolattal bevont, új csatornával felszerelt. Az utcafronton új lemezkerítést építettek. Ne gondolkodj sokáig, várhatóan gyorsan gazdára talál az a lakás áron megvásárolható azonnal költözhető gyönyörű kis otthon! Álamid megvalósításához díjmentes sorban állás nélküli gyors banki ügyintézést biztosítunk, igény esetén jogi háttér szintén elérhető! Hívd a fent megadott telefonszámok egyikét, és legyen a ti otthonotok még ma!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1960
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
E
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
kamra
terasz
bútorozatlan
hőszigetelt
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Greenway Hitel és Ingatlaniroda Greenway Hitel és Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 275 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Greenway Hitel és Ingatlaniroda Greenway Hitel és Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 275 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY