Eladó ház Nyíregyháza, Hímes 115 nm
Eladó ház Nyíregyháza, Hímes 115 nm
Eladó ház Nyíregyháza, Hímes 115 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7939058
Frissítve: 1 hónapja

Nyíregyháza eladó családi ház 3 szobás: 59,5 millió Ft

59,5 millió Ft
517 391 Ft/m²
115 m²
Alapterület
559 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 172 684 Ft
Második évtől
235 663 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Árcsökkenés!!! SÜRGŐSEN, ALKUKÉPES ÁRON ELADÓ Nyíregyháza-Hímes egyik legjobb részén egy 1986-ben épült, tégla falazatú, szigetelt, 115 nm-s, 3 szobás, földszintes, felújított családi ház. Nyílászárói műanyagok, melyek redőnnyel szereltek. Fűtése gáz-cirkó. Egy éven belül került felújításra, a tető, ekkor kapott új szigetelést, új burkolatokat. Csatlakozik a házhoz fedett terasz is. Az ingatlan tágas, világos terekkel rendelkezik. Az egyik szobában hangulatos kandalló került elhelyezésre, így igazából ezt a helyiséget nappaliként használták. Két generáció együttélésére is alkalmas mivel a ház mögött elhelyezkedik egy 35 nm-s lakrész, ami különálló egyedi gázfűtéssel rendelkezik és alatta pince található. A telek mérete 559 nm, amin fúrt kút, kb. 20-22 nm-s garázs található Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Az ár irányár!!! További ingatlanokról és az iroda működéséről tájékozódhat honlapunkon. Cím: http://www.bizhatszbennunk.hu Az értékesítési szolgáltatás vevőink számára ingyenes! Jelzáloghitelek a bankfiókokban elérhető legkedvezőbb feltételekkel, egyedi konstrukciókkal irodánkban igényelhető! Díjmentes, teljes körű, gyors hitelügyintézés!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
G

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kállai Szabolcs Kállai Szabolcs Az iroda összes hirdetése
+36 30 908 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kállai Szabolcs Kállai Szabolcs Az iroda összes hirdetése
+36 30 908 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY