Eladó ház Nyíregyháza, Kertváros 221 nm
Eladó ház Nyíregyháza, Kertváros 221 nm
Eladó ház Nyíregyháza, Kertváros 221 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7759080
Referenciaszám: 198200936
Frissítve: 16 napja

Nyíregyháza eladó családi ház 4 szobás: 85 millió Ft

85 millió Ft
384 615 Ft/m²
221 m²
Alapterület
751 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 246 692 Ft
Második évtől
336 662 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fedezze fel ezt a mesés, szívvel-lélekkel tervezett családi házat Nyíregyháza-Kertváros frekventált részén! Minőségi építés, hívogató kert, és világos, barátságos belső tér jellemzi ezt az Amerikai konyhás nappali + három hálószobás otthont.  Az ingatlan a Nyíregyháza központjától 3 km-re, egy csendes utcában található, mely jól megközelíthető autóval, de közlekedés szempontjából sem kell lemondania a kényelméről, a legközelebbi buszmegálló mindössze 300 m-re található.  A ház ÉD-irányban néz, azonban ablakai tájolásának köszönhetően a napfény mindig bevilágítja az otthont. A szívhez szóló belső tér HB 38-as téglából készült, 5 cm-es hőszigeteléssel, műanyag nyílászárókkal, hőszigetelő ablakokkal, Bramac cserép tetővel. A melegről cirkó-gázkazán és vegyes tüzelésű kazán, a hűvösről pedig inverteres klímaberendezés gondoskodik.  A padlókon laminált parketta, a többi helyiségben pedig kerámia burkolat húzódik. Az elegáns diófából készült, egyedileg gyártott konyhabútor és előszoba szekrény a vételár részét képezi - ezek a képeken is láthatóak.  Az otthon két szinten helyezkedik el: a pince tárolóval, tüzelőtárolóval, kazánházzal, a földszint pedig kényelmes nappalival, étkezővel, három hálószobával, fürdőszobákkal, gardróbbal, kamrával, garázzsal és mosószobával.  A 751 m2-es körbekerített telken egy szépen parkosított kert található, fúrt kúttal a növények öntözéséhez.   A ház északi oldalán található fedett kerti konyha az otthon tökéletes kiegészítője. Ez a rész az ingatlan különleges szabadidős területe, ahol a családi és baráti összejövetelek alkalmával a szabadban is élvezhető a főzés élménye.  A fedett terasz ideális helyszínt biztosít a kerti sütögetéshez és grillezéshez, a fedés pedig védelmet nyújt a napsütés ellen, így még a legforróbb nyári napokon is kellemesen hűvös marad. A konyha területe tágas és jól felszerelt, ami lehetővé teszi, hogy akár nagyobb vendégsereg ellátását is könnyedén megoldja.  Ezen kívül, a fedett kerti konyha mellet található a fából készült kerti tároló, amely tökéletes hely a kerti eszközök, grillsütő, és egyéb szabadidős kellékek tárolására. A kerti konyha így nem csak egy szabadidős terület, de a praktikus és rendezett kertfenntartás szempontjából is nélkülözhetetlen.  Ha Ön egy különleges otthont keres, ahol minden részletre odafigyeltek, és ahol minden nap egy új fejezete kezdődhet a családi életnek, akkor ne keressen tovább, forduljon hozzánk bizalommal. 

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2008
Terasz:
22,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
kamra
gardrób
terasz
internet
vízórás
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Reichert Róbert Smile Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 983 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Reichert Róbert Smile Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 983 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY