Eladó ház Nyíregyháza, Nyírszőlős 187 nm
Eladó ház Nyíregyháza, Nyírszőlős 187 nm
Eladó ház Nyíregyháza, Nyírszőlős 187 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7725805
Frissítve: 1 napja

Nyíregyháza eladó családi ház 6 szobás: 74 millió Ft

74 millió Ft
395 722 Ft/m²
187 m²
Alapterület
1200 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 214 767 Ft
Második évtől
293 094 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egy helyen képzeled el vállalkozásod és családod otthonát, fontos számodra hogy jól megközelíthető helyen, elkerülő és megyeszékhely közelében helyezkedjen el? Akár két generáció számára, vagy több gyermekes családként keresed a megfelelőt, ez a családi ház minden kritériumnak megfelel! Irányár: 74.000.000 Ft Eladó Nyírszőlős szívében elhelyezkedő 1990 -ben , 1200 négyzetméteres telken , tégla falazattal megépített, 187 négyzetméteres, szintes, 6 hálószobás, 2 nappalis, dupla fürdőszobás, konyha, kamra, étkezős, erkély és terasz elrendezésű, 3 bejárattal rendelkező, Bramac cseréptetővel fedett családi ház. A rendezett családi ház teljes területe alatt pince helyezkedik el, ahol a fűtéshez kialakított gépészet és kazánház, mosókonyha, tárolóhelyiség, illetve 3 gépkocsi számára kialakított garázs kapott helyet. A tágas otthon kedvező rezsivel rendelkezik, a gáz-cirkó fűtés mellett vegyes tüzelésű kazán illetve a nappaliban egy impozáns kandalló is beépítésre került, mely a teljes felső szintet is felfűti. A hőszigetelt műanyag nyílászárók redőnyökkel felszereltek, a nyári hőséget 2 db klíma enyhíti. A házban járólap és laminált parketta burkolatokat helyeztek el, a beépített konyha gépesített , 3 fázis bevezetésre került! A parkosított udvarban, a zavartalan pihenésünket egy tágas filagória biztosítja, a vízellátásról automata öntözőrendszer gondoskodik, melyhez a fúrt kút kedvező vízellátást biztosít! A ház mögött külön bejárattal, és megközelíthetőséggel rendelkező, 3 állásos , bejáratott szerelőműhely került kialakításra, aszfaltozott udvarral, külön villanyórával, 3 fázissal, mosdó és toalett kialakítással. A gyors költözés lehetősége megoldott, Nyíregyházi 60 négyzetméteres lakást értékegyeztetéssel beszámol a tulajdonos! Időpont egyeztetés megtekintéshez 0630 275 6218 vagy a 0630 174 9495 számok egyikén!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
duplakomfortos
kocsibeálló
fűtött garázs
garázs
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
világos
amerikai konyha
étkező
kamra
erkély
terasz
pince
melléképület
műhely
mosókonyha
beépített konyhabútor
klíma
kandalló
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Greenway Hitel és Ingatlaniroda Greenway Hitel és Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 275 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Greenway Hitel és Ingatlaniroda Greenway Hitel és Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 275 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY