Nyíregyháza eladó családi ház 3 szobás: 49,5 millió Ft

Hirdetéskód 7859086
Referenciaszám 95518
Frissítve: 1 napja
Eladó ház Nyíregyháza 74 nm
Eladó ház Nyíregyháza 74 nm
Eladó ház Nyíregyháza 74 nm
+10 fotó
49,5 millió Ft
668 919 Ft/m²
Alapterület
74 m²
Szobák száma
3 szoba

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 143 662 Ft
Második évtől
196 056 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Nyíregyháza, Belváros, 362 nm telken igényesen felújított családi ház eladó. . A hagyományos építési móddal épült otthon alaprajzi elrendezése: nappali-konyha-étkező, 2 normál méretű szoba, fürdőszoba, wc, kamra. A belső 66 nm-es hasznos alapterületet két, (7 és 9 nm-es) terasz egészíti ki. 2016-ban a tulajdonos teljeskörűen felújíttatta. A villanyvezetékeket cserélték. Az ablakok korszerű műanyag nyílászárók, a beltéri ajtók üvegbetétes mdf ajtók. Új a tetőhéjalás, a falakra 12 cm hőszigetelés került, új a homlokzati színezés. Minden helyiségben burkolatcsere történt. A fürdőszoba szaniterei, csaptelepei is megújultak. A konyhabútor és gépészete a ház fiatalos hangulatát tükrözi. Az otthon melegét cirko gázkazán adja, a hőleadók padlófűtés és radiátorok. . Az udvar rendezett, védett, szépen parkosított. Gondozását kerti csap segíti. A kerti szerszámoknak 5 nm-es faház, a gépjárműnek 15 nm-es lemezgarázs áll rendelkezésre. . Kérdés esetén hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 30 521 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Boros Mónika
+36 30 521 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.