Eladó ház Ónod, Nyéki utca 90 nm
Eladó ház Ónod, Nyéki utca 90 nm
Eladó ház Ónod, Nyéki utca 90 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7692646
Frissítve: 7 hónapja

Ónod eladó családi ház 2+1 fél szobás: 20,7 millió Ft

20,7 millió Ft
230 000 Ft/m²
90 m²
Alapterület
345 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 60 077 Ft
Második évtől
81 987 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ónod központjában eladóvá vált egy 90 nm-es családi ház. Az épület belső tere két éve egy TELJESKÖRŰ FELŰJÍTÁSON esett át, amikor a villany- és vízvezetékek teljes cseréje és a belső tér újra burkolása is megtörtént. A szobák laminált burkolatúak, míg a konyha, nappali és fürdőszoba járólapot kapott. A régi ablakok helyett műanyag nyílászárók kerültek beszerelésre, melyen túl az ajtók cseréje is megtörtént. Ezzel egy időben a teljes tetőszerkezet is megújult, így már annak költségét sem az új tulajdonosnak kell fizetnie. A 345 nm-es telken ezen kívül található egy közel 30 nm-es kis ház is, amelynek belső felújítása szintén 2 éve történt. (Itt azonban a tető nem lett cserélve). Ebben egy konyha, szoba és fürdőszoba található, így akár összeköltözők számára is ideális lehet. Az udvar a nagysága miatt nem igényel nagy karbantartást, ám kinti sütögetésre vagy gyermekek számára kisebb játszótér kialakítására ideális. Az új tulajdonos számára, már csak a külső munkálatok maradtak, amit a saját elképzelése szerint alakíthat a maga számára. A telken belül található a gázcsonk, így annak bevezetésére is van lehetőség. Az ingatlan fűtése klímával történik, amely egész télen kellemes meleget ad, míg nyáron felüdülést kínál. Az ingatlan per- és tehermentes. Ha nem akar a belső felújítással bajlódni, érdemes megnéznie. Tömegközlekedés, iskola, boltok a közelben találhatóak.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
összkomfortos
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
melléképület
bútorozatlan
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Román Dávid Royal House Miskolc Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 525 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Román Dávid Royal House Miskolc Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 525 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY