Eladó ház Ópályi 76 nm
Eladó ház Ópályi 76 nm
Eladó ház Ópályi 76 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7511174
Referenciaszám: H457850
Feltöltve: 17 napja

Ópályi eladó családi ház 2 szobás: 26,5 millió Ft

26,5 millió Ft
348 684 Ft/m²
76 m²
Alapterület
4666 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 76 910 Ft
Második évtől
104 959 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ópályiban kínálok eladásra egy masszív szerkezetű 76 nm-es családi házat, mely egy 4666 nm-es telken helyezkedik el. A családi ház beton alapra épült szilikátból, tetőrendszere vas szerelvény Pala borítással. Az ingatlanban 2 szoba, nappali, konyha, közlekedő, fürdőszoba-wc található, melyhez egy 40 nm-es jelenleg tárolóként funkcionáló épületrész is tartozik. Az otthon melegéről gáz-cirkó kazán gondoskodik. Teljes közművel ellátott, nyílászárói hőszigetelt műanyagból készültek. Az elmúlt években folyamatos felújítás révén, külső szigetelést, szigeteléssel ellátott ál mennyezetet, nyílászárókat kapott, de a teljes villanyvezeték is korszerűsítve lett. Fontos megemlítenem, hogy okos otthonként történő megújulásában: napelemes rendszer, automatikus világítási funkció, riasztó és kamerarendszer is kialakításra került. Teljes terület körbekerített, mely elektromos kapukkal ellátott. Udvara alakítható, parkosított, melyen fúratott kút és dupla garázs is helyet kapott. Közelében gyógyszertár, általános iskola, posta, élelmiszer bolt és busz-vasútállomás található. Babaváró, Csok, Falusi Csok igénybe vehető. Amennyiben felkeltettem érdeklődését forduljon hozzám bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1997
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pocsai Katalin Otthon Centrum - Vásárosnamény Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pocsai Katalin Otthon Centrum - Vásárosnamény Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY