Eladó ház Orci, lakóövezet 260 nm
Eladó ház Orci, lakóövezet 260 nm
Eladó ház Orci, lakóövezet 260 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7940648
Referenciaszám: M265804
Frissítve: 18 napja

Orci eladó családi ház 6+1 fél szobás: 26,9 millió Ft

26,9 millió Ft
103 462 Ft/m²
260 m²
Alapterület
3223 m²
Telek
6+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 78 071 Ft
Második évtől
106 544 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Somogy vármegye, Orci község központjában, nagy családi ház eladó. Ez a nagy ház gyakorlatilag két részre osztva , az utcafronton üzlethelységek és az ehhez tartozó kiszolgáló egységekből ( tárolók raktár, női, fi WC ) 134 m2 -en, a mögötte lévő rész lakóház 116m2 területen helyezkedik el. A település, Kaposvár-Toponár városrészhez, csupán 3 km, Kaposvártól 10 km távolságra található. Nem rég egy vegyes bolt és egy kocsma üzemelt itt. A településen jelenleg nincs bolt, sem egy olyan, hely ahol a község lakossága szórakozhatna. Ez a ház erre kiválóan alkalmas, hogy egy nagy család lakóhelye és ott üzemeltetett vállalkozásának színhelye legyen. Kialakítható itt akár egy "mini bölcsőde, óvoda " is . De számtalan vállalkozás telephelyének megvalósítására is alkalmas az épület. A közművek adottak: vezetékes víz, áram, gáz , szennyvízcsatorna . Jelenleg az áram és a gáz kikapcsolt állapotban van, mivel az épületet senki nem használja. Az üzlet három nagy helységből és ( bolti eladó tér, billiárd szoba, kocsma ) és a hozzá tartozó kiszolgáló helyiségekből áll ( raktár, tároló, női férfi WC ) Itt a fűtést kandallók biztosították. A A lakás bejárata az udvar felől található, mely egy előszobából nyílik. Belső munkálatok még vannak a lakáson belül. Hatalmas nappali a hozzá tartozó széles közlekedő helységből, három hálószoba nyílik . Itt gáz konvektor és egy nagy épített kandalló biztosíthatja a fűtést. A ház alatt egy kb.30 m2 boltíves pince is található. Továbbá egy zárt tetejű tároló is rendelkezésre áll, mely később egy autó beálló helyének is alkalmazható. A nagy udvar az itt élők számára, sok szabadidős tevékenység kikapcsolódás, megvalósítására alkalmas lehet. A telek nagysága házi állatok tartására is megfelelő, az udvar folytatásában egy kis patakig húzódó felszántott kert van. Ez , biztosíthatja az itt lakóknak élelmiszerük megtermelését , gyümölcsös kialakítását . A tulajdonos érték különbözet egyeztetés után kaposvári lakásra való cserét is elfogadhatónak tartja . Amennyiben felkeltette érdeklődését ez az akár megélhetését is biztosító ingatlan, hívjon bizalommal hogy megmutathassam leendő otthonát a város zajától mentes, de a közelében lévő kis településen. Falusi CSOK -ra is alkalmas az ingatlan . Az OTP Bank szakmai hátterével, gyors, szakszerű ingyenes ügyintézésével állunk a leendő vásárló rendelkezésére , OTP Ingatlanpont ajánlásával.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1960
Terasz:
2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
világos
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Magdolna Kaposvár Honvéd utca 27 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 929 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Magdolna Kaposvár Honvéd utca 27 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 929 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY