Eladó ház Őriszentpéter, Kovácsszer 148 nm
Eladó ház Őriszentpéter, Kovácsszer 148 nm
Eladó ház Őriszentpéter, Kovácsszer 148 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8022236
Referenciaszám: HZ029459-4603828
Frissítve: 15 napja

Őriszentpéter eladó családi ház 3 szobás: 49,99 millió Ft

49,99 millió Ft
337 770 Ft/m²
148 m²
Alapterület
1760 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 145 084 Ft
Második évtől
197 997 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Őrségi Nemzeti Park területén, az Őrség fővárosában,Őriszentpéteren kínálok egy frekventált, központi elhelyezkedésű, de mégis nyugodt környezetben levő, azonnal birtokba vehető, felújítandó állapotú, jelenleg üresen álló, tehermentes, családi házat! Az ingatlan 1760 nm-es, ideális és jó adottságú telken helyezkedik el, a hasznos alapterülete 131 nm, ehhez még 17,5 nm-es pince és az udvaron melléképületek is tartoznak. A ház adottságainál fogva lehetőséget nyújthat állandó lakhatásra, de hétvégi házként, nyaralóként is hasznosítható.Mivel 2 bejárata van, kétgenerációs családnak, vagy 2 lakásos társasházként is hasznosítható, de két külön bejáratú apartman is kialakítható ha a vásárlási cél a szálláskiadás lenne.Fűtését eddig kályhákkal, kandallóval oldották meg, a meleg víz előállítás villanybojlerrel történik. Az ingatlan jogilag rendezett, tehermentes, viszonylag gyorsan birtokba vehető! Helyiségek: 1.lakrész:- nyitott terasz- előtér- konyha-étkező- kamra- fürdő + wc- szoba2.lakrész:- előszoba- fürdő + wc- konyha-étkező- szoba- szoba Ezt az igazán kellemes, intim környezetben levő házat adottságai alapján gyermekes, kertbarát családoknak ajánlom akik lakni esetleg vállalkozni szeretnének az Őrségben és nemcsak a természeti, néprajzi, építészeti emlékeket felfedezni, kirándulni jönnének ebbe a csodálatos környezetbe! További információkért, fotókért és a megtekintés miatt kérem, hívjon vagy küldjön e-mailt!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
19
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Abonyi Nikoletta Duna House Zalaegerszeg Kossuth Az iroda összes hirdetése
+36 20 233 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Abonyi Nikoletta Duna House Zalaegerszeg Kossuth Az iroda összes hirdetése
+36 20 233 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY