Eladó ház Pannonhalma 130 nm
Eladó ház Pannonhalma 130 nm
Eladó ház Pannonhalma 130 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7690884
Frissítve: 3 hónapja

Pannonhalma eladó családi ház 5 szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
614 615 Ft/m²
130 m²
Alapterület
992 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 231 890 Ft
Második évtől
316 462 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
EGYÜTT, DE MÉGIS KÜLÖN! BEFEKTETÉSRE IS KIVÁLÓ LEHETŐSÉG NYÚJT EZ A JÓ ELOSZTÁSÚ INGATLAN. A PANNONHALMI VÁR ALATT A VÁROSKÖZPONTBAN ELADÓ egy CSALÁDI HÁZ, + EGY HOZZÁTARTOZÓ 30 m2-es KIALAKÍTOTT SZALON! A CSALÁDI HÁZ a 70-es években téglából épült a 130 m2-es hozzátartozó telek 992 m2 ahonnan a PANNONHALMI várat lehet látni! Az ingatlanban 2006-ban az összes vízvezeték csere megtörtén a szobákban a külső falak 5 cm-es hungarocell szigetelést kaptak. 2016.ban további felújítás történt az egész házban a villamos hálózat lett kicserélve és bővítve 3 x 32 A (amire szüksége volt a szalonba üzemelő szoláriumhoz.) + az ingatlanba 380 -as ipari áram is kivan építve. A ház három bejárattal rendelkezik Jellemzői: -2 előszoba -4 egész szoba ebből kettő nagy méretű -nagyméretű konyha étkezővel -előtér -fürdőszoba (zuhanyzóval) + wc -átjáró a 30 m2-es szalonba -pince előtér +12 m2-es pince A 30 m2-es szalon 2 helyiségből áll + a hozzátartozó wc és kézmosóval. A nyílászárók eredeti fa ablakok redőnnyel, szúnyoghálóval ellátva. Az Ingatlanban 3 fűtési lehetőség van gáz cirkó RADIÁTOROS HŐLEADÓKKAL vegyes tüzelésű kazán, hűtő fűtő klíma. Az udvarban található egy 25 m2-es GARÁZS mellette egy 15 m2-es FEDETT KOCSIBEÁLLÓ, egy bővizű 10 m mély ÁSOTT KÚT ami a növények öntözésére szolgál. + egy verem ahova akár zöldségeket is lehet tárolni. A kert füvesített a gyümölcsfákkal( meggy, szilva, körte) + a kertben található egy beton alapon 12 m2-es lemez tároló + fatárolók A​ ​KÖRNYÉK INFRASTRUKTÚRÁJA KIVÁLÓ. AMENNYIBEN AZ INGATLAN FELKELTETTE AZ ÉRDEKLŐDÉSÉT ÉS MEGLÁTTA BENNE A LEHETŐSÉGET,HÍVJON AKÁR HÉTVÉGÉN IS JÖJJÖN ÉS TEGYEN AJÁNLATOT! Irányára:79.900.000.Ft Ingatlanazonosító:GyKZs0500 Weboldal: kiralyingatlan.ingatlan.com A KÖVETKEZŐ SZOLGÁLTATÁSOKKAL ÁLLUNK ÜGYFELEINK RENDELKEZÉSÉRE: -Ingatlanközvetítés -értékbecslés -adásvételi szerződések elkészítése kedvező díjszabással kiváló ügyvédekkel -energetikai tanúsítvány készítése 24 órán belül -teljes körű díjmentes hitelügyintézés -babaváró hitel CSOK ügyintézése bármelyik hazai pénzintézetnél.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
kocsibeálló
garázs
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
étkező
terasz
pince
melléképület
műhely
kábeltévé
beépített konyhabútor
klíma
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Király Ingatlan Király Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 225 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Király Ingatlan Király Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 225 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY