Eladó ház Pápa, Belváros 200 nm
Eladó ház Pápa, Belváros 200 nm
Eladó ház Pápa, Belváros 200 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8009995
Feltöltve: 3 hónapja

Pápa eladó családi ház 5 szobás: 66,99 millió Ft

66,99 millió Ft
334 950 Ft/m²
200 m²
Alapterület
897 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 194 422 Ft
Második évtől
265 329 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó családiház Pápán ! Üdvözöljük Pápa belvárosában ahol eladásra kínálunk egy lenyűgöző, 200 négyzetméteres ingatlant kiváló állapotban ,ami páratlan lehetőséget kínál az új tulajdonos számára. A csendes környezetben, Pápa egyik legkedveltebb részén található ez a tágas és fényes otthon. Az épület két szinten terül el, és bőséges térrel rendelkezik mind a családi összejövetelekhez, mind a mindennapi élethez. Az alsó szinten tágas nappali, konyha, étkező és egy fürdőszoba található, míg az emeleten három hálószoba és egy további fürdőszoba várja az új lakókat. A kert gondozott és nyugodt kikapcsolódást nyújt, ideális hely a szabadidős tevékenységekhez vagy a pihenéshez. A Honvéd utca csendes, mégis közel van a városközponthoz és minden fontos szolgáltatáshoz. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy egy igazi otthont találjon Pápa egyik legkedveltebb utcájában! Lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy megtekinthesse ezt a kivételes ingatlant! Irodánkon keresztül teljes ügyintézésre van lehetőség. Hitel, Csok, támogatások igénybevétele, díjmentes tanácsadással, ügyvédi háttérrel, bankfüggetlen tájékoztatással, adásvételi szerződés lebonyolításával! Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetést, ha megszeretné tekinteni ezt az ingatlant, kérem telefonon egyeztessünk időpontot, 08:00-19:00 időszakban.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1993
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
amerikai konyha
étkező

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Smart Partner Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 953 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Smart Partner Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 953 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY