Eladó ház Páty 270 nm
Eladó ház Páty 270 nm
Eladó ház Páty 270 nm
+28 fotó
Hirdetéskód: 7701047
Referenciaszám: 4355694
Frissítve: 9 hónapja

Páty eladó családi ház 5 szobás: 269 millió Ft

269 millió Ft
996 296 Ft/m²
270 m²
Alapterület
1060 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 780 707 Ft
Második évtől
1 065 435 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Pátyon egy csodás családiház, melyben rögtön otthon érzi magát.A tágas nappali és étkező-konyha mellett télikert kandallóval remek hangolatot áraszt az egész évben. Befedhető kinti medence, szauna, garázs, borospince, gyönyörű kert, panoráma, rengeteg tároló helyiség, fedett terasz, négy hálószoba, több fürdő és WC helyiség, és mindenhol visszaköszön a fa melegsége, ami csak növeli az otthonos érzést az egész házban. A ház 38-as porotherm téglából épült, 10 cm-es homlokzati hőszigeteléssel.A telek teljes összközműves, a locsolást pedig egy 38m mély fúrt kút segíti. A fűtés faelgázosító kazánról, és gázkazánról is egyaránt működik, a melegvízről. és az elektromos fogyasztásról, medence fűtésről pedig a tetőn lévő napelemek és napkollektor gondoskodik, így a ház igen kis fenntartási költséggel rendelkezik.A telek rendezett, bekerített, intim, 1060 m2-es, az esővíz tárolásáról pedig egy 30m3-es ciszterna gondoskodik.Páty legszebb helyén, a Dobogón található az ingatlan, csendes utcában, mégis rendkívül jó közlekedéssel, közel a bevásárlási lehetőségekhez is.Ha felkeltette érdeklődését, megtekintené, vagy további kérdése lenne, hívjon bizalommal a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1993
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Miru Szilvia Duna House - Budakeszi Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 935 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Miru Szilvia Duna House - Budakeszi Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 935 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY