Eladó ház Pázmánd 99 nm
Eladó ház Pázmánd 99 nm
Eladó ház Pázmánd 99 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8049822
Referenciaszám: U0046329
Frissítve: 14 napja

Pázmánd eladó családi ház 5 szobás: 76,8 millió Ft

76,8 millió Ft
775 758 Ft/m²
99 m²
Alapterület
700 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 222 893 Ft
Második évtől
304 184 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Új építésű házat keres, ami rövid időn belül költözhető? Fontos Önnek az ALACSONY REZSI, a jó minőség és a referencia? Akkor ezt érdemes megnézni! Pázmánd csendes, aszfaltos utcájában modern stílusú, praktikus elrendezésű családi házat kínálok eladásra! Rövid műszaki leírás: * Amerikai konyhás nappali+4 szoba * Nettó 99 m² (bruttó 120 m²) alapterület * Telek 700 m², 20 méteres utcafront * HŐSZIVATTYÚS PADLÓ- ÉS FALFŰTÉS illetve HŰTÉS * 34 cm-es fal, 15cm-es 35 kg/m3 sűrűségű kőzetgyapot hőszigetelés * Választható szaniterek (meghatározott összeghatárig) * Az alaprendszer INTELLIGENS HÁZVEZÉRLŐT tartalmaz, amelyen keresztül a hűtés-fűtést, a riasztót, a világítást és egyéb készülékeket is lehet kezelni * Fehér hőszigetelt nyílászárók, argon gázzal töltött üvegezéssel A kulcsrakész kivitelezés szerződéstől számított 90-120 nap. A képeken szereplő ház csak referencia, nem a helyszínen készült, de ugyanilyen ingatlan készül itt is! Az ingatlan vásárlásához a CSOK PLUSZ is igénybevehető! A telekről szép panoráma nyílik a Velencei-hegységre, az utcán tovább haladva természetvédelmi terület illetve kiránduló ösvény kezdődik a szőlőhegyre. Pázmánd rendkívül gyorsan fejlődő, kellemes hangulatú, gazdag falu. A településen bölcsőde, óvoda, iskola, háziorvos, gyógyszertár, sportközpont is megtalálható. A település méltán híres a helyi nevezetességek, látnivalók, kirándulóhelyek miatt. ( Pázmándi Tájház, Vízimalom, Pázmándi-sziklák - kilátópont, stb.) A közlekedés kiváló, az M7-es autópálya 3 perc alatt elérhető. A telek tökéletes választás, ha csendes, nyugodt környezetben tervezik otthonukat és fontos a jó közlekedés! Kérdése van? Szeretné megnézni személyesen? Hívjon most! Ha a vásárláshoz a jelenlegi ingatlanját kell eladnia, akkor abban is szívesen együttműködöm Önnel! Amennyiben hitelre van szüksége, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésére!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Zoltán Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Zoltán Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY