Eladó ház Pázmándfalu 186 nm
Eladó ház Pázmándfalu 186 nm
Eladó ház Pázmándfalu 186 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7971416
Referenciaszám: 165902137
Frissítve: 17 napja

Pázmándfalu eladó családi ház 5 szobás: 59,99 millió Ft

59,99 millió Ft
322 527 Ft/m²
186 m²
Alapterület
4045 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 174 106 Ft
Második évtől
237 604 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ 1998-ban Ytong falazóelemből épült 186 nm-es családiház Pannonhalma szomszédságában Pázmándfalu egyik természet közeli utcájában.   Az ingatlanban négy hálószoba, nagyméretű nappali. konyha, 2 fürdőszoba wc-vel, háztartási helyiség, kamra, folyosó és előtér található.  A szobák parkettával burkoltak, a nappali, konyha, fürdőszobák és az előtér pedig járólappal. A kétrétegű bukó-nyíló műanyag nyílászárók redőnnyel szereltek. Fűtésről gáz-cirkó kazán gondoskodik radiátoros hőleadókkal. A háztartási helyiségben alakították ki a mosó és szárítógép helyét és itt található a fűtőberendezés is. Egy nagyméretű cserépkályha  lehetőséget bíztosít fűtésre és egyben a nappalinak dísze. A födém E betongerenda és beton béléstest szerkezettel épült. A villamoshálózat réz vezetékkel készült. A ház homlokzata 15 cm szigetelés kapott.  Az parkosított udvarban egy 24 nm-es tégla garázs és két fedett tarasz található. A  4045 m2-es telek részét képezi egy akác erdő melyet a hátsó udvarból tudunk megközelíteni.   Azoknak ajánlom ezt az ingatlant, akik szeretik a nagy belső  tereket, nyugalomra, csendre vágynak ezért szívesen laknának festői környezetben.   Irodánkban bankfüggetlen hitel tanácsadással és ügyintézéssel segítjük álmai megvalósításában. Jogi és energetikai háttér.    

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1998
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sipőcz Zsolt EraLak Ingatlan Az iroda összes hirdetése
Telefonszám nem elérhető
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sipőcz Zsolt EraLak Ingatlan Az iroda összes hirdetése
Telefonszám nem elérhető

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY