Eladó ház Pécel 700 nm
Eladó ház Pécel 700 nm
Eladó ház Pécel 700 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8099213
Referenciaszám: 15643
Frissítve: 2 napja

Pécel eladó családi ház 5 szobás: 429 millió Ft

429 millió Ft
612 857 Ft/m²
700 m²
Alapterület
16000 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 245 067 Ft
Második évtől
1 699 151 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pécelen az Újtelepen – csendes, zöld környezetben, ELADÓ egy 2010-es építésű 16.000 nm-es telken fekvő, 700 nm-es, kétszintes, duplakomfortos ÖNÁLLÓ HÁZ. A HÁZ ADOTTSÁGAI: A ház téglából épült, jó állapotú. Monolit vasbeton födém található a házon. 10cm-es szigetelést kapott kívülről. A külső nyílászárók thermo üvegesek, redőnyösek. Az összes helyiségben járólap található. A földszinten található a közlekedő, előtér, étkezős-konyha, spejz, mosókonyha, gardróbszoba, és két fürdőszoba. Nappali, amiből kiléphetünk a teraszra, illetve négy szoba. Az alsó szinten található a wellness részleg medencével, jakuzzival, szaunával, egy fürdő, és két nagy tároló. Illetve a kertben is található még egy nagyobb medence. Igény szerint a tetőtér 300nm-ig beépíthető. Az ingatlan légkondicionálókkal felszerelt. A ház hűtését és fűtését hőszivattyús rendszer biztosítja. A biztonságról egy riasztórendszer és kamera gondoskodik. Az ingatlanhoz tartozik egy hatállásos garázs. A hatalmas saját kertben maximális kikapcsolódás vár az új lakókra. A ház zsákutcában helyezkedik el, ennek köszönhetően abszolút csendes, privát. FINANSZÍROZÁS: Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN! A beépített bútorzat a vételár részét képezi. A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2010
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Békási Lakások Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 20 503 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Békási Lakások Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 20 503 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY