Eladó ház Pécs, Szabolcsfalu 137 nm
Eladó ház Pécs, Szabolcsfalu 137 nm
Eladó ház Pécs, Szabolcsfalu 137 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8126460
Frissítve: 6 napja

Pécs eladó családi ház 4+1 fél szobás: 107 millió Ft

107 millió Ft
781 022 Ft/m²
137 m²
Alapterület
1868 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 310 541 Ft
Második évtől
423 798 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egyedülálló lehetőség a természettel összhangban élésre! Gyönyörű, óriási méretű terméskövekvől épült családi villa várja új családját a Mecsekerdő szívében. Egyedi elhelyezkedése révén a város zajától távol, mégis mindössze 10 perc autóútra Pécs belvárosától. Az impozáns, 1868 m2-es területen elterülő családi ház alapterülete 103 m2, kiegészítve egy 30 m2-es melléképülettel és egy 20 m2-es, kényelmes terasszal. 2011-ben az ingatlan felújítása megkezdődött. A ház komplett kivitelezési tervekkel rendelkezik, beleértve a tetőtér beépítését is, melyhez az alapot statikailag megerősítettek. Ennek kialakítása az új tulajdonra vár. Az ingatlan környezete ideális családok számára, hiszen körülötte csend és nyugalom uralkodik, miközben mindössze pár percre találhatóak az alapvető szolgáltatások, mint az erdei Öko-óvoda, buszmegálló, kisbolt és posta. A telek mérete lehetővé teszi egy további ház felépítését is, míg a kert végében saját véderdő terület várja a természet szerelmeseit. Az ingatlan kiváló minőségű termőtalajjal és fúrt kúttal rendelkezik, így az önfenntartás szempontjából is ideális választás. A fűtés gázzal és árammal is megoldható, padlófűtésen és radiátorokon keresztül. Abban az esetben pedig, ha nyáron a környezet nem biztosítana elég árnyékot, klímákkal temperálhatják Otthonukat. Egy különleges ajánlat, ami álmai Otthonát jelentheti. Ne habozzon, hívjon bizalommal és tegyen ajánlatot bátran!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr Nyuschalne Bodnár Eszter iHome ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 262 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr Nyuschalne Bodnár Eszter iHome ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 262 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY