Eladó ház Pécs 69 nm
Eladó ház Pécs 69 nm
Eladó ház Pécs 69 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7808617
Referenciaszám: HZ074103
Frissítve: 17 napja

Pécs eladó családi ház 3 szobás: 74,9 millió Ft

74,9 millió Ft
1 085 507 Ft/m²
69 m²
Alapterület
2063 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 379 Ft
Második évtől
296 658 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Pécs Donátus legszebb részén egy kellemes hangulatú, erdőközeli, panorámás családiház. Ha te is szereted a csendet és nyugalmat, ám nem szeretnél lemondani a városi kényelemről, akkor ez a ház tökéletes választás számodra!Az ingatlan egy 69 nm lakótérrel, közel 50 nm terasszal, 36 nm nagyságú garázzsal rendelkezik, egyszintes, örökpanorámás. A ház 2009-ben épült könnyűszerkezetes eljárással, 20 cm szigeteléssel, a tetőn napelemekkel, így rendkívül kedvező a ház energetikai felhasználása. Az ingatlan 3 féle fűtés típussal rendelkezik, hűtő-fűtő klíma, gáz cirkó és kandalló, így garantáltan mindig kellemes hőmérsékletet biztosíthatsz otthonodban. A ház nem közvetlenül az út mellet található, felette erdő, így rendkívül csendes, nyugodtt, a telek teraszos kialakítású, az udvarban kerti tó és örökzöldek.Az ingatlan könnyű megközelíthetősége egy másik nagy előnye ennek a családi háznak. Akár autóval, akár tömegközlekedéssel könnyedén eljuthatsz a belvárosba. A ház elhelyezkedése és kialakítása ideális családok vagy akár egyedülállók számára is. A környék csendes és biztonságos.A ház további jellemzői:- elektromos nagykapu és garázskapu- rendkívül kedvező rezsi- az infra szauna és a bútorzat igény esetén megbeszélés tárgyát képezik- a közelben 2 buszmegálló találhatóNe habozz tovább, ha egy igazán otthonos és békés helyet keresel magadnak Pécsen! Hívj most, és nézzük meg együtt ezt a szép családi házat, mielőtt valaki más lecsap rá!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2009
Erkély:
48 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Noémi Duna House - Pécs, Pécs Pláza Az iroda összes hirdetése
+36 20 221 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Noémi Duna House - Pécs, Pécs Pláza Az iroda összes hirdetése
+36 20 221 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY