Eladó ház Pilis 59 nm
Eladó ház Pilis 59 nm
Eladó ház Pilis 59 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7834138
Referenciaszám: 163885-4449019
Frissítve: ma

Pilis eladó családi ház 4 szobás: 20 millió Ft

20 millió Ft
338 983 Ft/m²
59 m²
Alapterület
3513 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 58 045 Ft
Második évtől
79 215 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Monor Ingatlaniroda kínálatában eladó a #163885 hivatkozási számú pilisi családi ház. Eladó Pilisen tégla építésű, zárt kerti családi ház. A tégla építésű házban helyet kapott a földszinten előszoba, konyha, nappali, fürdőszoba, wc és egy szoba. Az emeleten kettő kis szoba található, egy erkéllyel. Jellemzők: Telek 3513m2 Víz Gáz bekötve fúrt kút és emésztő. Az ingatlan festést és korszerűsítést igényel. Készpénzes vevők előnyben. Megközelítés: A vasút állomás ,és egészség központ 1,2 km. Ha felkeltettük érdeklődését várjuk a jelentkezését. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó pilisi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #163885Az Openhouse Monor Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1983
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tótpál Csabáné Tóth Ilona Openhouse Monor Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 776 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tótpál Csabáné Tóth Ilona Openhouse Monor Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 776 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY