Eladó ház Pilisszentkereszt 218 nm
Eladó ház Pilisszentkereszt 218 nm
Eladó ház Pilisszentkereszt 218 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7766009
Frissítve: 10 hónapja

Pilisszentkereszt eladó családi ház 4 szobás: 110 millió Ft

110 millió Ft
504 587 Ft/m²
218 m²
Alapterület
1076 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 319 248 Ft
Második évtől
435 680 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csendes, erdő melletti telken nyugodt környéken tulajdonostól eladó egy 218nm-es kétszíntes családi ház ami nagyszerű otthont nyújthat akár több generációnak is. A ház melletti 90 nm-es könnyűszerkezetes épület amely 3 méter belmagasságú, jelenleg garázsként funkcionál, akár 3 autó is kényelmesen elfér, vagy bármely üzleti tevékenységnek megfelel. Az udvaron helyet kapott egy 15nm-es kocsibeálló is. A telek mérete 1076nm. A 2002-ben ytongból épült házba belépve, egy jó hangulatú előszoba vár minket, ahol le tudunk kényelmesen pakolni. Melyből egy vendég wc nyílik. A garázson áthaladva, ( amely jelenleg kozmetikaként funkcionál, de könnyedén szobává alakítható), juthatunk a mosókonyhába, ahol egy új energiatakarékos kondezációs kombi kazán szolgáltatja a ház melegét. Kiegészítő fűtésként a nappaliban be lett állítva egy új kandalló kályha. A földszinten padlófűtés, az emeleten radiátorok vannak kiépítve. Az emelkedett rezsiárak mellett,is garantáltan alacsony költséggel bír az ingatlan fenntartása (14500ft gázszámla). Az előszobából egy kényelmes 43 nm-es nappaliba érkezünk, melyből nyílik egy tágas konyha és egy praktikus kamra. Az emeletre érve tágas előtér fogad melyből nyílnak a hálószobák, egy különálló wc és egy káddal és zuhannyal kialakított fürdő. A szülői hálóhoz gardrób szoba is tartozik, a további két hálóból juthatunk el a galéria részre és a teraszra, melyből csodás pilisi panoráma tárul elénk. Az udvaron több éves termő gyümölcsfák , virágzó bokrok , és magaságyások teszik színessé. A településen igényelhető a falusi csok. Bölcsöde, óvoda, iskola, boltok elérhető közelségben. A buszmegálló 5 perc sétára. Az ingatlan per és tehermentes. Megtekintése egyeztetett időpont alapján, birtokbavétel megegyezés szerint. Az ingatlan teljesen közművesített: víz, gáz, csatorna, háromfázisú áram (3x25A), internet-tv ( Digi 1Gb sebességű).

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
2002
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
fűtött garázs
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
amerikai konyha
étkező
kamra
gardrób
erkély
terasz
melléképület
műhely
mosókonyha
kábeltévé
internet
telefon
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
vízórás
hőszigetelt
riasztó
kandalló
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Bokodi Róbert
+36 20 256 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Bokodi Róbert
+36 20 256 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY