Eladó ház Pókaszepetk, Petőfi Sándor utca 65 nm
Eladó ház Pókaszepetk, Petőfi Sándor utca 65 nm
Eladó ház Pókaszepetk, Petőfi Sándor utca 65 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7977890
Referenciaszám: HZ060010
Frissítve: 16 napja

Pókaszepetk eladó családi ház 2 szobás: 29,5 millió Ft

29,5 millió Ft
453 846 Ft/m²
65 m²
Alapterület
1174 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 85 617 Ft
Második évtől
116 841 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
AZONNAL KÖLTÖZHETŐ 2 szobás, felújított kedves kis ingatlan eladó PÓKASZEPETK fő utcáján. A 2 szobás, 65 nm-es ingatlan 3 éve került felújításra, és azóta is szépül folyamatosan. Étkező-konyha, fürdő-wc, előszoba, közlekedő, kamra található az ingatlanban, amihez fedett terasz, melléképület vegyes tüzelésű kazánnal, és fedett kocsibeálló is tartozik.Új nyílászárókat, járólapozást, tetőszigetelést, külső színezést kapott az utolsó években. Jelenleg klímás fűtése melegíti fel a nem túl hideg őszi-téli napokon. Az ingóság nem képezi a vételárát részét, de igény szerint, megegyezés alapján akár meg is tarthatja új tulajdonosa a bútorokat, hogy minél kevesebb gondja legyen a pakolással, költözéssel.Közel 1200 nm-es területén az udvaron kívül rendezett, gyümölcsfás, komposztálós kiskert tartozik hozzá, valamint, fenyvesekkel beültetett hátsó rész. A telek végét patakocska zárja le. Fő utcai fekvése könnyű megközelíthetőséget jelent, a buszmegálló 3 perc sétára van a házacskától, a vasútállomás kb 10 perces gyalogútra. A falu központi fekvésű, minden megtalálható benne, ami szükséges :  iskola, óvoda, orvos, védőnő, fogorvos, állatorvos, posta, gazdabolt, húsbolt, étterem, több bolt, önkormányzat, katolikus templom. Félúton fekszik Zalaegerszeg és Zalaszentgrót között, így akár helyben, akár bármelyik irányba munkalehetőséget találhat, aki ide költözik. A környéken kirándulási lehetőségek, erdők, tavak, gyógyfürdők várják kirándulásra a környékbelieket és ismerőseiket.A településről fél óra alatt elérhető Hévíz, Keszthely, a Balaton, és 1 óra alatt Ausztria, Szlovénia, vagy akár Horvátország is. Ha felkeltettem az érdeklődését, jöjjön, nézzük meg a házat, beszéljük meg a lehetőségeket !Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinknek, többek között pénzügyi tanácsadással, hitel ügyintézéssel és Energetikai Tanúsítvány elkészítésével.Vevőink számára minden szolgáltatásunk INGYENES!A településen falusi CSOK igénybe vehető.Mind Pókaszepetket, mind az ingatlant, jó szívvel ajánlom akár kis családnak, vagy egyedülálló személynek, ha nem akar a felújítással, átalakítással bajlódni, helyette inkább AZONNAL KÖLTÖZNE, hogy élvezze új otthona barátságos nyugalmát, kedves hangulatát.Megtekintéshez, információért hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1950
Erkély:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Herceg Andrea Duna House - Zalaegerszeg, Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 952 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Herceg Andrea Duna House - Zalaegerszeg, Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 952 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY