Eladó ház Pomáz 115 nm
Eladó ház Pomáz 115 nm
Nem található kép
Hirdetéskód: 7472467
Frissítve: 1 éve

Pomáz eladó családi ház 4+1 fél szobás: 53 millió Ft

53 millió Ft
460 870 Ft/m²
115 m²
Alapterület
370 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 153 820 Ft
Második évtől
209 918 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pomázon eladó, felújítandó kertes családi ház. Az ingatlan sváb építésű, falazata vegyes, terméskő valamint tégla. A ház 115 nm hasznos alapterületű, amihez még 35 nm beépített emelet társul. Az ingatlanba belépve terméskőből épült kamra, konyha, valamint egy szoba helyezkedik el. A másik házrészben található a kövezett előszoba, további három szoba, valamint a beépített tetőtér, illetve a fürdőszoba. Utóbbi, nagyobb rész műanyag nyílászárókkal felszerelt, 5 cm-es dryvit szigetelést kapott, az ingatlan a másik, kisebb hányadán fa nyílászárókkal, valamint vastag terméskő fallal rendelkezik. Fűtésről fa tüzelésű kandalló, melegvízről villanybojler gondoskodik, csatorna, víz, villany bevezetve. A két házrész külön bejáratokkal van ellátva, ugyanakkor igény szerint egybe is nyithatóak, így akár felújítás után két generációnak is kényelmes otthonául szolgálhatnak. A téglalap alakú telek 370 nm területű, kertészkedésre alkalmas. Városközpont autóval 3-4 perc, gyalog 10-15 perc alatt, HÉV állomás autóval 5-6 perc alatt, kényelmes sétával 25 perc alatt elérhető. Buszmegálló a háztól 10 perc sétára található.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Kandalló
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
komfortos
kert
jó közlekedésű
csendes
világos
étkező
kamra
melléképület
kábeltévé
internet
bútorozatlan
vízórás
hőszigetelt
kandalló
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Szabó Andrea
+36 30 231 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Szabó Andrea
+36 30 231 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY