Eladó ház Pomáz, Lámpa utca 246 nm
Eladó ház Pomáz, Lámpa utca 246 nm
Eladó ház Pomáz, Lámpa utca 246 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7945132
Referenciaszám: HZ026412
Frissítve: 21 napja

Pomáz eladó családi ház 10+1 fél szobás: 149 millió Ft

149 millió Ft
605 691 Ft/m²
246 m²
Alapterület
337 m²
Telek
10+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 432 436 Ft
Második évtől
590 148 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
TÖBB GENERÁCIÓ EGYÜTTÉLÉSE, BEFEKTETÉS, LAKÁSOK!Egy helyen 3 külön lakás!Pomáz csendes kis utcájában az Óvárosi részen két felújítás alatt álló családiház, 3 külön bejáratú és funkcionális lakrésszel/lakással eladó egy 337 nm-es telken.A két ház kiválóan alkalmas több generáció együttélésére, vagy részben akár egészben a lakások külön kiadására.A kissebbik ház belső kétszintes, amerikai-konyhás nappali + 4 hálószobás, duplakomfortos elrendezéssel közel 100 nm-en.A nagyobbik házban a két szinten, két 74 nm-es lakás található valamint egy 25 nm-es pince helyiség ahol egy wc is található.A földszinti lakás 74 nm-es, egy nagy amerikai-konyhás nappaliból, két szobából és egy fürdőszobából áll illetve egy kis terasz és kertkapcsolat.Az emeleti lakáshoz egy külsö fedett lépcsőn jutunk fel, ahol szintén egy 74 nm-es beltér található szintén amerikai-konyhás nappalival, két szobával és egy fürdőszobával.Mind a két épület téglából épült, a felújítás során 10 cm-es, külső homlokzati hőszigeteléssel látták el. A fűtésről gáz cirkó fűtés gondoskodik, valamint a fűtés kiegészítésére mind a három lakásba modern, hűtő-fűtő klíma került. A lakásokban az összes közmű fogyasztása külön mérővel, almérővel mérhető.A házak kívülről teljesen felújítottak, a belső munkálatokból még a hideg-, melegburkolatok, szaniterek, konyhabútorok hiányoznak. Ezek kiválasztása kulcsrakész befejezés esetén igény szerint választhatóak.Ár jelen készültségi állapotra vonatkozik.A tulajdonos vállalja a kulcsrakész kialakítást, amit részletes egyeztetés után 2 hónapon belül be is tud fejezni.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Erkély:
3,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fekete-Kardos Zoltán Duna House - József körút Az iroda összes hirdetése
+36 20 512 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fekete-Kardos Zoltán Duna House - József körút Az iroda összes hirdetése
+36 20 512 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY