Eladó ház Püspökladány, Rozsnyói utca 14. 110 nm
Eladó ház Püspökladány, Rozsnyói utca 14. 110 nm
Eladó ház Püspökladány, Rozsnyói utca 14. 110 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7911874
Frissítve: 3 hónapja

Püspökladány eladó családi ház 3 szobás: 13,9 millió Ft

13,9 millió Ft
126 364 Ft/m²
110 m²
Alapterület
704 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 40 341 Ft
Második évtől
55 054 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Püspökladányban a Darányitelepen kétgenerációs, korszerűsítésre váró családi ház várja leendő lakóit! A kényelmes méretű, 704 négyzetméteres saroktelken álló családi ház akár két külön lakótérként, akár egységessé alakítva kiváló otthona lehet új tulajdonosainak! A 110 négyzetméteres ház egyik fele tégla alapon álló vegyes/vályog falazatú, míg a másik fele kavicsos beton alapon tégla falazatú épület. Héjazata palatető. Jelenleg két bejárattal rendelkezik és két külön lakórészre tagolódik. Némi felújítással és korszerűsítéssel, egybenyitva a két részt tágas, világos nappali/konyha/étkező alakítható ki, a nagy méretű szobákat pedig akár több kisebbre osztva számos hálószoba, vagy dolgozó, vendégszoba is elfér. Ráadásul két fürdőszoba is lakói kényelmét fokozza! A természetes fényről redőnnyel ellátott fa ablakok gondoskodnak. Az ingatlan összközműves, gáz, villany, víz és csatorna is be van kötve. A fűtést jelenleg gáz- és vegyestüzelésű kazán biztosítja. A sarok teleknek köszönhetően számos lehetőség nyílik egy új ház felépítésére, vagy a meglévő újjáépítésére! A telken melléképületek, állattartásra alkalmas épületek is lakói rendelkezésére állnak. Emellett a kertben málnabokor, körte és birsalmafa található, a házat szilvafák övezik, az előkertet virágok díszítik. Kiemelkedően jó helyen, a belvárostól nem messze várja ez a nagyszerű lehetőségeket rejtő ingatlan, kertvárosi lakóövezetben, csendes, nyugodt környék élheti mindennapjait. A közelben általános iskola, középiskola, egészségcentrum és bevásárlási lehetőségek is rövid időn belül elérhetőek. A város Debrecentől 50 km-re fekszik, Püspökladány vasúton és közúton is bármely irányból könnyűszerrel megközelíthető és az M4 autópálya útvonala is érinti. A Sárrét Kincse Gyógyfürdő kiemelkedő a település életében, és az egyedülálló természeti látnivaló a farkasszigeti erdő, benne a több mint 90 éves arborétum és több horgásztó közül is lehet válogatni. Oktatásban elérhető állami és egyházi iskolák, gimnázium és szakképző intézmény is. Óvoda és bölcsöde, melyeket ebben évben korszerűsítettek, férőszám hely bővítését is figyelembe véve. A város folyamatos fejlesztés alatt, iparipark kialakítása folyamatban az M4-es és a 42-es főút vonzásában. A meghirdetett ingatlan kiemelkedő lehetőség ár-érték arányában, mely felújítandó vagy újraépíthető! Tehermentes, azonnal birtokba vehető! Kíváncsi a lehetőségre? Keressen! Várom hívását, természetesen hétvégén is állok rendelkezésre!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
G
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baranyai Tímea Professional Package Az iroda összes hirdetése
+36 70 585 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baranyai Tímea Professional Package Az iroda összes hirdetése
+36 70 585 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY