Eladó ház Pusztahencse 120 nm
Eladó ház Pusztahencse 120 nm
Eladó ház Pusztahencse 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7998051
Referenciaszám: HZ033186
Frissítve: 1 hónapja

Pusztahencse eladó családi ház 3 szobás: 59,99 millió Ft

59,99 millió Ft
499 917 Ft/m²
120 m²
Alapterület
25000 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 174 106 Ft
Második évtől
237 604 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KÜLÖNLEGES INGATLANT KERES? EZT A BIRTOKOT IMÁDNI FOGJA!!!Eladó Pakstól 13km-re, Pusztahencsén egy 2,5 ha területen lévő, 120m2-es családi ház, egyedi hangulattal!!!!Az egész házra jellemző a praktikus elosztás és kihasználás. Az ingatlanba belépve egy igényesen kialakított étkezőt és egy lenyűgöző nappalit pillanthatunk meg. A teljes ház bútorzata különleges tervezéssel, minőségi anyagokból készült. Az ingatlanban 3 szoba található,  és a 2,5ha területnek köszönhetően további bővítési lehetőséget is magában rejt.A ház fűtése több forrásból is biztosítható, hőtárolós kályhákkal és 2 épített kandallóval, melyek díszes kombinációval kirakott mintázattal, egyedi kialakítással készültek, ami hangsúlyozza és kiemeli az igazi értéküket.A ház mellett található egy nagy méretű garázs és melléképület is, melyekben bőven van lehetőség a tárolásra. Az ingatlant riasztórendszer védi. A családi ház tehermentes és rövid időn belül költözhető.A egész terület sík és kifejezetten jól használható. A színvonalas felszereltséggel épült impozáns ingatlan, csodálatos parkkal rendelkezik. A kertet, örökzöld bokrok, gyümölcs fák, virágok díszítik. Emellett egy akác-és nyárerdő is körbeveszi a területet és egy 670m2-es tó is található. A látvány önmagáért beszél, elvarázsolja az ott tartózkodót. A terület jellegéből adódóan abszolút privát érzésünk lehet, kifejezetten csendes és pihentető. A kertben épített grillező és pince is biztosítja az itt élők kényelmét. További kérdéseivel és személyes megtekintésért kérem hívjon bátran!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1980
Erkély:
8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Kajári Bettina Duna House - Pécs, Király ház Az iroda összes hirdetése
+36 30 789 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Kajári Bettina Duna House - Pécs, Király ház Az iroda összes hirdetése
+36 30 789 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY