Eladó ház Pusztamérges 70 nm
Eladó ház Pusztamérges 70 nm
Eladó ház Pusztamérges 70 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7405724
Referenciaszám: 675300505
Feltöltve: 8 napja

Pusztamérges eladó családi ház 2 szobás: 6 millió Ft

6 millió Ft
85 714 Ft/m²
70 m²
Alapterület
2141 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 17 414 Ft
Második évtől
23 764 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pusztamérgesen a nyugalom szigetén, 2141 nm-es telken családi ház eladó! A ház jellemzői: - 1970-as években épült, és később bővítették a főépületet, - vályog falazatú, a hozzá építés szilikát tégla, - 2 szoba, konyha, fürdő, plussz befejezetlen bővítmény, (falak, tetőszerkezet, nyílászárók), - egyik szobája laminált padlóval burkolt, a többi helyiség beton, a hozzáépített rész még homok, - teljes felújítást igényel, - összes hasznos alapterület kb 70 nm-es, (ebből kb 42 nm a főépület, és kb 28 nm-es a bővítmény, - a fürdőszobában tusoló és wc van, - nyílászárói fa szerkezetűek, a hozzáépített részen müanyag, - fűtő, hűtő klíma,  - a melegvízről a fürdőszobában villanybojler gondoskodik, - a telken belül 1 db fúrt kút is van, - víz saját órával az épületben, a gáz telekhatáron belül, a kapuig vezetve, - gyógyszertár, tömegközlekedés, óvoda, iskola, bölcsőde, háziorvos, fogorvos, boltok, posta, vendéglátóhelyek pár perce,  - jó lakókörnyezet, barátságos, segítőkész szomszédok, - kis, összetartó, segítő , befogadó lakóközösség , kiváló közbiztonság, - az ingatlan rendezett jogviszonyú, tehermentes, azonnal birtokba vehető.  Az alaprajz tájékoztató jellegű!   FALUSI CSOK-RA ALKALMAS TELEPÜLÉS! Tekintse meg a képeket, melyek jól mutatják a valóságot! Ha felkeltettem érdeklődését és további információért forduljon hozzám bizalommal.  

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
gáz
víz
kocsibeálló
vízórás
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zámbó Ágnes Aktív7 Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 990 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zámbó Ágnes Aktív7 Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 990 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY