Eladó ház Pusztaszentlászló 225 nm
Eladó ház Pusztaszentlászló 225 nm
Eladó ház Pusztaszentlászló 225 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7871857
Referenciaszám: H473436
Frissítve: 17 napja

Pusztaszentlászló eladó családi ház 7 szobás: 150 millió Ft

150 millió Ft
666 667 Ft/m²
225 m²
Alapterület
60000 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 435 338 Ft
Második évtől
594 109 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉG 6 HEKTÁROS TERÜLETEN! NE HAGYJA KI, HA LÁT BENNE FANTÁZIÁT! PUSZTASZENTLÁSZLÓN kínálom Eladásra ezt a rendkívüli adottságokkal rendelkező komplexumot, mely két épületből és egy hegyi birtokon lévő gazdasági épületből, valamint hatalmas ,egyefüggő területekből tevődik össze! A település Zalaegerszegtől 25 km-re délre, az Alsó-Válicka patak völgyében fekszik, a Zalai-dombság egyik legszebb részében. Ingatlan jellemzői: •Elhelyezkedés: Pusztaszentlászló, belterületen, csendes mellékutcában •Teljes terület: 225 négyzetméter + 66 négyzetméter terasz + 72 négyzetméter pince/garázs •Melléképületek: Kisebb lakóház nyári konyhával, szobával és műhellyel (50 négyzetméter) •Építési anyag: Tégla •Fő épület: Kétszintes, nappali + 6 szoba, kettő fürdőszoba, terasz, erkély a szobákhoz, pinceszinten dupla garázs+ tárolók •Terasz: 27 négyzetméter, csodás zöldre néző panoráma •Környék: Csendes és nyugodt, ideális pihenésre és befektetésre egyaránt •Közlekedés: Jó közlekedési lehetőség Ingatlan leírása: Ez a lenyűgöző tégla építésű családi ház egyedülálló lehetőséget kínál. A fő épületben található nappali és 6 hálószoba ideális helyet biztosít egy nagyobb család vagy akár több generáció számára. A két fürdőszoba pedig kényelmet nyújt az itt élőknek. A nagy teraszról gyönyörű zöld panoráma tárul elénk. A belső kialakítását tágas, világos terek jellemzik. A meleget gázkonvektorok illetve cserépkályha biztosítja. Teljes közművekkel ellátott. A melléképületek kiválóan alkalmasak vendégek fogadására vagy akár turisztikai célú hasznosításra. A hat hektár összefüggő területen patak és saját engedélyezett tó is található, ami egyedülálló lehetőséget kínál a természet szerelmeseinek. A község jó infrastruktúrával rendelkezik (óvoda, iskola, boltok, jó buszközlekedés). Idegenforgalom szempontjából folyamatos fejlesztések történnek. A szőlőhegyen megépült a csodás panorámával rendelkező kilátó, a faluban lévő horgász tavon úszó hidat építettek, termál strand is üzemel a térségben. Ideális választás lehet befektetőknek és azoknak, akik egy csendes, nyugodt környezetet keresnek a városi élet nyüzsgése helyett. Az ingatlan per és tehermentes, jogviszonyok rendezettek! Amennyiben a képek alapján elnyerte tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk! Nézzük meg együtt, szeressen bele és tegyen rá árajánlatot!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1990
Terasz:
66 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pölhösné Csilla Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pölhösné Csilla Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY