Eladó ház Pusztavám 100 nm
Eladó ház Pusztavám 100 nm
Eladó ház Pusztavám 100 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7994291
Referenciaszám: H481144
Frissítve: 17 napja

Pusztavám eladó családi ház 3 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
399 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
2664 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 115 800 Ft
Második évtől
158 033 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ön is egy nyugalmas vidéki életre vágyik, de ugyanakkor fontos a város közelsége is? Szeretne veteményest, gyümölcsfákat, állatokat tartani, saját kis alborétumot létrehozni? Kiváló alapja lehet vágyainak ez a 2664 m2-es összközműves telken épült, stabil szerkezetű családi ház, amely lehet, hogy csak Önre vár! A Vértes csodálatos környezetében, Mórtól mindössze 8 km-re, a folyamatosan fejlődő Pusztavámon kínálom megvételre ezt az 1970-ben téglából épült, 100 m2 lakótérrel rendelkező, 3 szobás családi házat, mely több korosztálynak is kitűnő választás lehet. Az új tulajdonosok saját igényük szerint korszerűsítve, felújítva itt létrehozhatják álmaik otthonát. Jó hír, hogy egy fontos munkát, a tetőszerkezet felújítását már 2018-ban elvégezték, ekkor cserépfedés borítást kapott az ingatlan. A 2 nagyobb szobában laminált padló, a hálószobában szőnyeg, a többi helyiségben járólap a burkolat. Az otthon melegéről vegyes tüzelésű kazán és gázkazán is gondoskodik lapradiátoros hőleadással, a melegvizet pedig villanybojler biztosítja. A ház egy mellékutcában található, kedves szomszédokkal körülvéve, ahol még figyelnek egymásra az emberek. A közelben lévő buszmegálló és élelemiszerbolt is az itt lakók kényelmét szolgálják. Amennyiben hirdetésem elnyerte tetszését és szeretné személyesen is megtekinteni az ingatlant, várom megtisztelő érdeklődését. "Meglátni és megszeretni" Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Terasz:
6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Képesiné Szabó Melinda Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Képesiné Szabó Melinda Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY