Eladó ház Rákócziújfalu, Központ 68 nm
Eladó ház Rákócziújfalu, Központ 68 nm
Eladó ház Rákócziújfalu, Központ 68 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7881623
Referenciaszám: M252887
Frissítve: 15 napja

Rákócziújfalu eladó családi ház 1+1 fél szobás: 15,9 millió Ft

15,9 millió Ft
232 457 Ft/m²
68 m²
Alapterület
883 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 46 146 Ft
Második évtől
62 976 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében, Rákócziújfaluban, Szolnoktól 13 km-re egy 68,4 nm-es családi házat 883 nm telekkel. A beton alapon tégla építésű ingatlanban kialakításra került 1 szoba, 1 félszoba, 1 nappali, előszoba, konyha, kamra, fürdőszoba, WC és közlekedő. A házhoz tartozik még egy melléképület, melyben nyári konyha, garázs és tároló található. Gazdálkodásra is kiválóan alkalmassá teszi a telek mérete és az ott található gazdasági épületek miatt. Az udvarban termő gyümölcsfák (cseresznye, alma, szilva), egy hatalmas diófa is van, konyhakert is kialakítható, melynek locsolását fúrt kút segíti. A tető felújított, onduline fedésű. A ház szigetelő réteggel lekent, nemesvakolat borítású, Az otthon melegéről cserépkályha konvektorok gondoskodnak, igény esetén megbeszélés tárgyát képezik. A bútorok egy részét a vételár tartalmazza! A ház kiváló helyen, a központban helyezkedik el, iskola, boltok könnyedén megközelíthetőek, a buszmegálló pár percre található. A közlekedés nagyon jó, Szolnokra a bejárás akár autóval, akár tömegközlekedéssel könnyedén megoldható! Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, állok rendelkezésére! Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Az ingatlanra falusi CSOK és a kedvezményes CSOK hitel - megfelelő személyi feltételek mellett - felvehető, amennyiben vállalják a bővítést! Babaváró hitel ügyintézését is vállalom. Ne szalassza el ezt a kiváló lehetőséget!!!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1962
Energetikai besorolás:
I
komfortos
garázs
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baloghné Janó Brigitta Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 281 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baloghné Janó Brigitta Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 281 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY