Eladó ház Réde, Kossuth Lajos utca 14 117 nm
Eladó ház Réde, Kossuth Lajos utca 14 117 nm
Eladó ház Réde, Kossuth Lajos utca 14 117 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7804056
Feltöltve: 9 hónapja

Réde eladó családi ház 3 szobás: 25,8 millió Ft

25,8 millió Ft
220 513 Ft/m²
117 m²
Alapterület
2327 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 74 878 Ft
Második évtől
102 187 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó családi ház Komárom-Esztergom megyében Rédén a Kossuth Lajos utcában.Bakony szélén,erdővel körűlvett,csendes nyugodt környetetben. Faluközpothoz közel(bólt,gyógyszertár,posta,orvosi rendelő,iskola,óvoda). Amit a házról fontos tudni:Tehermentes.1968-ban épűlt,folyamatosan komfortosítva,karbantartva,állaga korának megfelelően elfogadható.Telek 2327 nm,melyen található 117 nm alapterületű,jó elrendezésű téglaház.Tetőszerkezete jó állapotú,pala borítású. Házban található:3 szoba,nappali,tároló,fürdőszoba,külön wc,főzőfülke,étkező,spájz,padlásfeljáró és egy nyitott folyosó.Minden helyiség tágas,világos.Padlók: járólap,műpadló,parketta borításuak.Fűtés : két szoba szép cserépkályhával a többi helyiség egyedi kályhákkal fűtve .Vízellátás ásott kútból hidroforral.Vezetékes víz kerti csapig bevezetve.Szennyvíz hálózatra csatlakozva. Villanyellátás 3x380/220 V.Házhoz tartozik egy különálló 24 nm garázs,18 nm terménytároló.Jó állapotu gazdasági épületek(ólak),fatárolóként funkcionáló kb.25-30 nm pajta.Gondozott virágos és zöldséges konyhakert,gyümölcsfákkal,szőlővel.Rédéhez legközelebbi város Kisbér 14 km.Környező városokban jó munkalehetőségek, a bejárást munkásjáratok biztosítják,pl:Győr(audi),Mór,Tatabánya,Komárom,Kisbér) Jó szívvel ajánlom mindenkinek ,aki csendes ,békés otthonra vágyik Minden adott a nyugodt élethez!!!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1968
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
ipari áram
komfortos
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
étkező
kamra
terasz
melléképület
kábeltévé
internet
telefon
bútorozott
vízórás
hőszigetelt
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magyar Károlyné
+36 30 215 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magyar Károlyné
+36 30 215 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY