Eladó ház Rönök, Alkotmány utca 152 nm
Eladó ház Rönök, Alkotmány utca 152 nm
Eladó ház Rönök, Alkotmány utca 152 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7842086
Referenciaszám: HZ072445
Frissítve: 16 napja

Rönök eladó családi ház 4 szobás: 17,99 millió Ft

17,99 millió Ft
118 355 Ft/m²
152 m²
Alapterület
1234 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 52 212 Ft
Második évtől
71 253 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Osztrák határ közvetlen közelében, Rönökön családi ház eladó!Az épület 1930 körül épült téglaalapra. Lakótere több, mint 150 nm, így nagyobb családok számára ideális. 3 hálószoba és egy nappali biztosítja a pihenést és elvonulást, a ház középső részén a konyha-étkező pedig teret ad a családi beszélgetéseknek. Itt egy méretes kemence áll,  akár sülhet a házi kenyér is. Még 2 cserépkályhával fűthetünk, ezek 2-2 helyiség közé lettek építve.7 évvel ezelőtt műanyag ablakokra cserélték a régi nyílászárókat illetve új bejárati ajtót is kapott a ház. A tetőt is ekkor újították fel részlegesen: új lécezés, fóliázás mellett a gerendákat is megerősítették.Az udvaron tágas melléképület ad helyet a tűzifának, kerti szerszámoknak, de az autó is elfér itt. Termő gyümölcsfák (körte, alma) mellett kialakítottak egy kis kerti tavat,  a diófa árnyékában pedig élvezhetjük a jó levegőt.A ház külső-belső szigetelése az új tulajdonos feladata lesz, fel kell újítani a melléképületet is, de utána egy takaros porta várja majd lakóit.Aki Ausztriában vagy Szentgotthárdon dolgozik; aki az Őrség közelében keres házat; akinek fontos a bolt, az óvoda közelsége - ne késlekedjen, nézze meg az ingatlant!Mutatás és egyéb kérdések miatt keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nádaljai Hédi Duna House - Szombathely, Thököly Imre utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 501 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nádaljai Hédi Duna House - Szombathely, Thököly Imre utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 501 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY