Eladó ház Sajólád 100 nm
Eladó ház Sajólád 100 nm
Eladó ház Sajólád 100 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7963428
Referenciaszám: M265920-4564164
Frissítve: ma

Sajólád eladó családi ház 5 szobás: 52,9 millió Ft

52,9 millió Ft
529 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
800 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 153 529 Ft
Második évtől
209 522 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Amennyiben Miskolc közelében szeretne letelepedni, vállalkozást indítani, összeköltözni, akkor egy szuper lehetőséget ajánlunk az Önök figyelmébe! A bemutatott, gondozott ingatlan az 1990-es években, téglából épült és dryvit vakolatot kapott, cserépfedéssel ellátott, körbe csatornázott. Fekvését tekintve Sajólád központi részén található egy nyugalmas utcában, a környező házak nagyon rendezettek, szépen parkosítottak. Az ingatlan 800 nm-es telken, 100 nm-es alapterülettel és tetőtér beépítéssel készült. 6 éve fa nyílászáró csere történt és zsalugáterek lettek felszerelve. A fűtést jelenleg vegyes-tüzelésű kazánnal (ami kb. 9 éves) biztosítják, de a (jelenleg nem működő) gázkazán is lehetőség. A hő leadás az alsó szinten lemez radiátor, a felső szinten lap radiátoron keresztül történik. Ha esetleg később alternatív megoldásokon gondolkodik, akkor a 3 fázis megléte jól jöhet. Meleg víz: villanybojlerrel megoldott. A burkolásokat tekintve: az alsó szinten lévő nagyszoba parkettás, a többi szoba laminált parkettával fedett, egyéb helyiségen hideg burkolatot találunk. Helyiség lista a következő: Alsó szint: kb. 30 nm-es fedett teraszról nyíló, konyha + étkező, nappali (6x5m), előszoba és a főbejárat, szoba (kb.20nm), fürdőszoba (kád + zuhany), WC, pince lejáró. Emelet: 2 szoba, előszoba, fürdő (zuhany)+WC, tágas terasz. Pince: az egész ház alatt (régen üzletként működött) kb. 2,20 magassággal, itt található a házi vízmű kiépítése is. Az udvaron: garázs + tároló és ez alatt pince, fúrt kút Hátul: gazdasági épületek, gyümölcsfák. Az egész telek körbekerített, parkosított. Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal! OTP-banki hátterünknek köszönhetően finanszírozási igényekben (pl. Babaváró, CSOK, Lakáshitel, Személyi kölcsön stb.), illetve biztosítások tekintetében is díjmentesen, soron kívüli ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vég-Dudás Dominika OTP Ingatlanpont Miskolc Szemere Az iroda összes hirdetése
+36 70 397 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vég-Dudás Dominika OTP Ingatlanpont Miskolc Szemere Az iroda összes hirdetése
+36 70 397 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY