Eladó ház Sajószentpéter, Borsvezér 220 nm
Eladó ház Sajószentpéter, Borsvezér 220 nm
Eladó ház Sajószentpéter, Borsvezér 220 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7988298
Frissítve: 2 hónapja

Sajószentpéter eladó családi ház 6 szobás: 49,5 millió Ft

49,5 millió Ft
225 000 Ft/m²
220 m²
Alapterület
525 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 143 662 Ft
Második évtől
196 056 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Különleges lehetőség Sajószentpéter szívében! Egyedi lehetőség akár két generáció együttéléséhez is! Tágas és kényelmes teret biztosít a mindennapokhoz! Az ingatlan Sajószentpéter frekventált részén található, így könnyen megközelíthető. A környék csendes, békés, ideális választás családok számára. Itt a nyugalom uralkodik, mégis minden szükséges szolgáltatás elérhető közelségben. Az épület jellegzetessége, hogy két külön bejárattal rendelkezik, 525 négyzetméteres telken helyezkedik el. Az alsószint szilikátból épült 1978-ban ami 130 nm, míg a felsőszint 2003-ban épült téglából 90nm . A ház részben felújított, a viz- és villanyvezetékek 2006-ban lettek cserélve. A belső térben esztétikus és praktikus megoldások várják az új tulajdonost. Az ingatlan összesen 6 szobával rendelkezik, amelyek az alsó és a felső szinten helyezkednek el. A konyha étkezővel egybenyitott. Hangulatos nappali, tágas szobák, teszik kényelmessé a mindennapokat. A ház melegét ön válassza meg ,hogy vezetékes gáz, vegyes tüzelés , hűtő-fűtő klíma szolgáltatja önnek , a melegvizet pedig napelem biztosítja ami hosszú távon gazdaságosabb lehet a jövő tulajdonosainak. A parkolás megoldott saját garázsban, amelynek mérete 90 nm. Sajószentpéter csendes, családi házas környezete ideális választás lehet azok számára, akik szeretnék a városi nyüzsgést egy nyugodt, természet közeli környezetben élvezni. Legyen az öné ez a szuper ingatlan! Keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1978
Erkély:
40 m²
Terasz:
40 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Van
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
fűtött garázs
garázs
étkező
gardrób
erkély
terasz
pince
beépített konyhabútor
beépített szekrény
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szitai Mária Malacsek Zoltánné Az iroda összes hirdetése
+36 20 518 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szitai Mária Malacsek Zoltánné Az iroda összes hirdetése
+36 20 518 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY