Eladó ház Sándorfalva 160 nm
Eladó ház Sándorfalva 160 nm
Eladó ház Sándorfalva 160 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8004631
Referenciaszám: Sandorfalva
Frissítve: 21 napja

Sándorfalva eladó családi ház 3+1 fél szobás: 65,9 millió Ft

65,9 millió Ft
411 875 Ft/m²
160 m²
Alapterület
1504 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 191 259 Ft
Második évtől
261 012 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hivatkozási szám: Sandorfalva Sándorfalva központjában kínálom eladásra ezt a 3 szoba + nappalis teljes mértékben felújított házat. A felújítás során a tetőszerkezet és héjazat újra lett cserélve, az utcafronti épület vízszigetelést kapott, hátrafelé pedig újra építették az épületszárnyat. Az épület utcafronti szélein 1-1 üzlethelyiség lett kialakítva! A felújítás során a teljes fűtésrendszer fel lett újítva, padlófűtés és radiátorok is megtalálhatóak az ingatlanban. A tetőre napkollektorokat szereltek, melyek nagyban segítik a fűtési rendszer munkáját illetve a melegvízellátáshoz is hozzájárulnak. A telek 2 részre van osztva, egy első részre ahol az épület is található, és egy hátsó részre ahol jelenleg egy ikerfólia található működő kertészettel. A telek igény szerint akár meg is osztható, hátsó része is útra nyíló, közműveket be lehet onnan is vezetni! A kertben az épületek közrefogásában egy szép nagy teraszt találunk, autóval pedig megkerülve egy dupla garázs áll a járművek rendelkezésére. A kertben többek között helyet kapott egy kerti kis fedett medence és a kazánház is. A kazánházban megtaláljuk a vegyestüzelésű és gázkazánt is egy hőtározó tartállyal együtt, így mindig a megfelelő fűtési rendszert tudjuk választani a megfelelő időben! A házba érve az előszobából nyílik egy gardróbszoba, egy mosó és mosdóhelyiség, a garázsba is nyíló ajtó, és a konyha étkező! A konyha étkezőnek külön az udvar felé is van ajtaja. Ez az épületrész újra lett építve, csatlakoztatva az utcafronti főépülethez. Továbbhaladva egy kisebb és nagyobb nappalit találunk ahonnan 3 szoba és egy tágas fürdőszoba nyílik külön WC-vel. Az ingatlan kifejezetten jó állapotban van, műszaki felújítást nem igényel! A főépülethez egy kis üzletrész lett építve, a meglévő üzlethelyiségen kívül melyek a leendő tulajdonosnak egy kiváló lehetőséget nyújthat akár az otthoni munkavégzéshez is de mégis egy elszeparált helyiségben. Az ingatlanról bemutató videó is készült ezt a honlapunkon megtekintheti, vagy kérje nyugodtan telefonon vagy üzenetben! Amennyiben felkeltette érdeklődését, keressen bátran! _ Muráti Kamilló +36 30 758 7785 Kamillo@kamhome.hu KAM Home Consulting www.kamhome.hu Ingatlanban otthon! Ha kérdései merülnének fel az ingatlannal kapcsolatban, érdeklődjön a megadott telefonszámon, e-mailen! KAM Home Consulting HITEL, CSOK és BIZTOSÍTÁSI ajánlataiért, részletekért és díjmentes kalkulációkért keresse hitel és biztosítási szakértő munkatársainkat! Kizárólag biztonságos bankokkal dolgozunk! www.hitel.kamhome.hu INGATLANBAN, OTTHON!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Központi fűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Muráti Kamilló KAM Home Consulting Az iroda összes hirdetése
+36 30 758 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Muráti Kamilló KAM Home Consulting Az iroda összes hirdetése
+36 30 758 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY