Eladó ház Sárbogárd 140 nm
Eladó ház Sárbogárd 140 nm
Eladó ház Sárbogárd 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7904225
Referenciaszám: HZ064119
Frissítve: 17 napja

Sárbogárd eladó családi ház 2 szobás: 21,5 millió Ft

21,5 millió Ft
153 571 Ft/m²
140 m²
Alapterület
910 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 62 398 Ft
Második évtől
85 156 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Sárbogárd központi részén kínálok eladásra egy lakhatásra és vállalkozásra egyaránt alkalmas ingatlant!A ház 100 nm, az 1900-as évek elején épült, tömött falazatú épület. Az épület megviselt állapotú, felújításra szorul, viszont rengeteg lehetőség van benne. A ház utcafronton elhelyezkedő része egy 30 nm nagyságú üzlethelyiség, bármilyen vállalkozás kialakítására alkalmas. Az épület további részei akár raktárként, akár átalakítás után lakhatásra is alkalmassá tehető. Kialakítását tekintve 2 nagyobb szoba, konyha, fürdő helyiségek alakíthatóak ki.A telken található még egy 10 nm-es melléképület, mely tárolóként funkcionál.Az ingatlan egy 910 nm-es, két utcáró is megközelíthető telken helyezkedik el, melyre víz, villany, gáz közművek be vannak vezetve. A csatornahálózatra csak rá kell csatlakoztatni az ingatlant, a járulékos díjakat a jelenlegi tulajdonos már megfizette.A frekventált helyen lévő majdani családi otthon közelében, pár perces sétával minden, a napi életvitelhez szükséges szolgáltatás elérhető, pl. orvosi rendelő, bevásárlási lehetőség, játszótér, gyógyszertár, bankok.Jöjjön el, tekintse meg Ön is és lássa meg benne a lehetőséget!Várom hívását!  

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Boros Edina Noémi Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 20 547 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Boros Edina Noémi Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 20 547 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY