Eladó ház Sárospatak 108 nm
Eladó ház Sárospatak 108 nm
Eladó ház Sárospatak 108 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7457754
Referenciaszám: 159333
Feltöltve: 18 napja

Sárospatak eladó családi ház 3 szobás: 24,9 millió Ft

24,9 millió Ft
30 703 Ft/m²
108 m²
Alapterület
811 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 266 Ft
Második évtől
98 622 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Miskolci ingatlaniroda eladásra kínálja a 159333-as számú 137 m2-es 3 szobás társasházi lakást 2 lakásos családi házban tágas pincével Sárospatakon a belváros és a Bodrog közelében. 360 fokos panorámaképek az Openhouse weboldalán megtekinthetők: https://oh.hu/ingatlanok/reszletek/159333 Az eladó sárospataki családi ház jellemzői:  - 2 lakásos családi házban felújítandó 3 szobás társasházi lakás 2 bejárattal  - kifejezetten jó fényviszonyok: 2 délnyugati és 1 északnyugati tájolású szoba, mindegyikben 2 db kétszárnyú fa ablakkal, felújításra szoruló beépített redőnyökkel  - két fűtési rendszer: LUNA gáz cirko (termosztáttal) + vegyes tüzelésű kazán, és még egy esztétikus cserépkályha is rendelkezésre áll  - belmagasság 2,9 m  - a földszinten egy 2 m2-es kamra és egy tágas 19 m2-es pince is megkönnyíti a tárolást  - az előtérből lehet a padlástérbe feljutni és a pincébe is lejutni  - a közös használatú tágas kert végében a Keleti-Bodrog-Holtág, ahol kellemes horgászati lehetőség  - tehermentes ingatlan  - Sárospatak csendes helyén a Bodrog folyótól 400 méterre, a Rákóczi-Vár a Bodrog túlpartján 1 km-re  - autóval a belváros 2 perc, két autóbusz megálló is 600 méterre, pár perc sétára  - vizisportolásra (kajak-kenu, jetski, vízisí) a Bodrog közelsége miatt kiváló lehetőség, a hajó kikötő gyalog néhány perc séta  - kiváló horgászati lehetőség az Óbodrog, köznyelven Berek a közelben, ami egy horgász paradicsom Amennyiben a 159333-as számú eladó sárospataki családi ház, vagy bármely a kínálatunkban szereplő eladó családi ház felkeltette a figyelmét, keressen bármikor bizalommal: Demeter Péter 20/4040-323 Irodánk további szolgáltatásai: - díjmentes, bankfüggetlen és teljeskörű hitelügyintézés, lakástakarék-pénztár, CSOK ügyintézés, biztosítás - díjmentes jogi tanácsadás, kedvezményes ügyvédi díj - energetikai tanúsítás kedvezményes áron - napelemes rendszerek értékesítése felméréstől kezdve a kulcsrakész rendszer átadásáig Az ingatlan és az otthon közötti út élményéért dolgozunk! Openhouse - Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Demeter Péter Openhouse Miskolc Szentpáli utcai Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 404 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Demeter Péter Openhouse Miskolc Szentpáli utcai Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 404 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY