Eladó ház Siklós 220 nm
Eladó ház Siklós 220 nm
Eladó ház Siklós 220 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8064559
Referenciaszám: SV62
Frissítve: 25 napja

Siklós eladó családi ház 6 szobás: 69 millió Ft

69 millió Ft
313 636 Ft/m²
220 m²
Alapterület
1159 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 200 256 Ft
Második évtől
273 290 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó két lakórészes családi ház Siklóson! Ideális lehetőség befektetőknek, vendégháznak, vagy azoknak, akik szeretnék egy fedél alatt tartani a családjukat, miközben biztosítják a szükséges privát tereket minden generációnak. A tágas kert és a teraszok lehetőséget kínálnak a szabadtéri kikapcsolódásra és a közös összejövetelekre. A ház 1159 m2- es telken helyezkedik el és két 110 m2- es, különálló lakrészből áll. Az első lakrész felújítandó, található benne egy tágas helyiség, mely jelenleg könyvtárként funkcionál, konyha, étkező, 2 szoba, spájz, fürdőszoba. Itt a fűtés gázcirkó kazánnal megoldott. A cserépkályha jelenleg nem működtethető. A hátsó lakrész teljes felújításon esett át, a tetőszerkezetet is beleértve. Fa nyílászárók kerültek beépítésre. Az alsó szinten előszoba, konyha, fürdő különálló wc- vel és nappali, a felső szinten 2 szoba és egy gardrób található. A fűtés itt fa tüzelésű vízteres kandallóval, a melegvíz villanybojlerrel megoldott. A házhoz tartozik egy gondozott, parkosított udvar is, melyben egy tárolóépület, garázs, kút, pince és egy kerti konyha van, ami lehetőséget biztosít kikapcsolódásra és kerti partik rendezésére. A tárolóépületben galéria került kialakításra, így egy praktikus, jól kihasználható helyiség áll rendelkezésünkre szerszámaink tárolására. Mindkét lakrész külön bejárattal rendelkezik, így biztosítva a lakók magánéletét. Az otthon elhelyezkedése kiváló, közel találhatóak az iskolák, üzletek és egyéb kényelmi szolgáltatások. Emellett könnyen megközelíthető a városközpont és a közlekedési csomópontok. Ha felkeltette érdeklődését kérem vegye fel velünk a kapcsolatot a hét bármely napján.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Cserépkályha
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
összkomfortos
saját parkoló
kert
csendes
gardrób
pince
kandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Interhome Hungary Interhome Hungary Az iroda összes hirdetése
+36 70 434 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Interhome Hungary Interhome Hungary Az iroda összes hirdetése
+36 70 434 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY