Eladó ház Simontornya 78 nm
Eladó ház Simontornya 78 nm
Eladó ház Simontornya 78 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8075723
Referenciaszám: HZ017827
Frissítve: 17 napja

Simontornya eladó családi ház 4 szobás: 15,5 millió Ft

15,5 millió Ft
197 201 Ft/m²
78 m²
Alapterület
1806 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 44 985 Ft
Második évtől
61 391 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Simontornyán eladó egy 78,6 négyzetméteres, vegyes falazatú, felújított ház! Az ingatlan teljes külső felújításon esett át, így a tetőszerkezet cserélve lett, héjazata új lemezcserép fedést kapott, valamint az ablakokat hőszigeteltre cserélték. A külső vakolás is friss, ami szintén új megjelenést kölcsönöz az épületnek.A belső felújítási munkálatok is elkezdődtek. A teljes villany- és vízhálózat cserélve lett, a bejárati és beltéri ajtók is újak. A szobák burkolatainak leterítése még várat magára, valamint némi kis belső alakítás szükséges, de ez már az új tulajdonos feladata lesz. Az ár jelenlegi állapotra vonatkozik, de igény esetén a befejezés kérhető felár ellenében.Az ingatlan elrendezése: 3 szoba, egy tágas nappali, kazánház, konyha, fürdőszoba és előszoba kialakításból áll. Az udvaron helyett kapott egy 20,88nm-es garázs. A ház hangulatát növeli a nappaliból megközelíthető 11,55 nm-es pince. Az ingatlan nyugodt, jó utcában található, ahol a boltok, buszmegálló és központ kényelmesen 10 perces sétával elérhetőek. A fűtésrendszer vegyestüzelésű kazánnal lett megoldva, radiátoros hőleadással.Ez az ingatlan ideális választás lehet azoknak, akik szeretnének egy felújított, modern otthont egy csendes környéken. Ha további információkra van szüksége vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem, lépjen kapcsolatba velem!Simontornya falusi csok-os település. Cégünk banksemleges hitelügyintézővel áll az Önök rendelkezésére!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mike Mariann Duna House - Székesfehérvár, Vörösmarty tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 375 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mike Mariann Duna House - Székesfehérvár, Vörösmarty tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 375 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY